Sonos

Waarom Sonos?

Sonos is het enige draadloze audiosysteem waar het allemaal draait om vrijheid, of het nou gaat over waar u vandaan streamt, naar welk apparaat u streamt, of zelfs welke voice-assistent u wilt gebruiken op geselecteerde luidsprekers – het kan allemaal!

Briljant gestreamd geluid
Sonos is ontworpen om in iedere kamer een geluidsbeleving te creëren zonder lastige bedrading en moeilijke installaties, het werkt met een druk op de knop. De experts hebben met veel aandacht gekeken hoe ze de line-up perfect kunnen tunen. Diepgaande bastonen en schoon en helder hoog, op ieder apparaat, in iedere kamer. Dit is allemaal nóg persoonlijker geworden met de nieuwste toevoeging aan de Sonos tuning, in uw eigen woonkamer met TruePlay(TM).

Gebruiksgemak
Sonos is makkelijk in te stellen en daarna blijft het makkelijk in gebruik. De app legt u alles uit de eerste keer zodra u de stekker in uw speaker steekt. Alle muziekservices worden bediend vanuit de app en blijven dus in één centraal punt staan! Bedien hiermee uw afspeellijst, volume en geluidsinstellingen, hier koppelt u ook iedere andere speaker in uw woning of bedrijfsgebouw.


Filters

Menu