Sonos

Sonos

Waarom Sonos?

Sonos is het enige draadloze audiosysteem waar het allemaal draait om vrijheid, of het nou gaat over waar u vandaan streamt, naar welk apparaat u streamt, of zelfs welke voice-assistent u wilt gebruiken op geselecteerde* Sonos luidsprekers - het kan allemaal!

Briljant gestreamd geluid

Sonos is ontworpen om in iedere kamer een geluidsbeleving te creëren zonder lastige bedrading en moeilijke installaties, het werkt met een druk op de knop. De experts bij Sonos hebben met veel aandacht gegeken hoe ze de line-up perfect kunnen tunen. Diepgaande bastonen en schoon en helder hoog, op ieder apparaat, in iedere kamer. Dit is allemaal nóg persoonlijker geworden met de nieuwste toevoeging aan de Sonos tuning, in uw eigen woonkamer met TruePlay(TM).

Gebruiksgemak

Sonos is makkelijk in te stellen en daarna blijft het makkelijk in gebruik. De app legt u alles uit de eerste keer zodra u de stekker in uw Sonos steekt. Alle muziekservices worden bediend vanuit de Sonos app en blijven dus in één centraal punt staan! Bedien hiermee uw afspeellijst, volume en geluidsinstellingen, hier koppelt u ook iedere andere Sonos speaker in uw woning of bedrijfsgebouw.

*De Google-assistent is standaard op Sonos Beam en One beschikbaar, met de Google-Home kunt u de luidsprekers die nog niet Google ingebouwd hebben aanspreken en bedienen met uw stem! 

Producten 1-9 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 29

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst