REL

Het verhaal van REL

Vanaf het begin is dit een liefdeswerk geweest, geboren uit een verlangen naar een meer perfecte geluidservaring. Het begon met de ontevredenheid van één man over de prestaties van de destijds beschikbare subwoofers. Die zoektocht naar beter, dat streven naar perfect geluid blijft de drijvende kracht achter REL. Het is blijven bestaan ​​door veranderingen in eigendom, het heeft geleid tot enorme vooruitgang in technologie en innovaties in ontwerpen. De kracht, het drama en het plezier van geweldige muziek en films loslaten.

We zijn geobsedeerd door de details, nooit tevreden, nooit af, voortdurend verfijnen, vereenvoudigen, iteratief voortbouwen op wat eerder is gekomen. Dit is het pad naar perfectie, een nooit eindigende zoektocht naar beter.

We zien de uitdaging eenvoudig, als de noodzaak om elektrische stromen om te zetten in geluidsgolven die de mogelijkheden van luidsprekers kunnen uitbreiden. Vervolgens benaderen we de situatie holistisch, kijken we naar elk aspect van de basmotor en verbeteren we eventuele zwakheden of tekortkomingen. Voortdurend testen en experimenteren met nieuwe materialen, techniek of ontwerp. Ze streven er altijd naar om bij elke verbetering meer waarde toe te voegen door geluidservaringen, tijdloze schoonheid en betrouwbaarheid te leveren die niet opwegen tegen de kosten.

We volgen deze aanpak op elk model, ongeacht de grootte of prijs. Omdat we geloven dat het streven naar perfect geluid een waardige onderneming is, een die overal kan beginnen en een leven lang meegaat. We hopen dat je met ons meedoet.

Ons doel

Wij maken subwoofers. Dat is het. Niks anders. Geen afleiding. Niets om onze aandacht te stelen. We houden onszelf niet voor de gek dat we overal goed in kunnen zijn. Niet proberen de hele wereld te veroveren. We doen gewoon ons best om ons deel ervan te veroveren.

Elke dag komen we binnen om te werken met het nastreven van slechts één intentie, om het meest rauwe, perfecte, pure geluid te produceren dat mogelijk is, om de rauwe intentie van de artiest vast te leggen. We gebruiken de beste kwaliteit materialen, hanteren de meest veeleisende constructie-eisen. We bekijken het probleem holistisch. Met een obsessieve passie en kracht streven we naar de perfecte geluidservaring.

We doen het omdat we van geluid houden. Wij geloven dat geluid mensen meer kan bewegen dan enig ander zintuig. We geloven dat het de integratie van de bas via de perfecte subwoofer is die al het andere beter maakt. En uiteindelijk is er veel voldoening uit te halen om dit goed te doen, iets van unieke kwaliteit te creëren, zodat je weet dat het gaat inspireren. Het maakt het harde werk en de obsessie voor elk detail de moeite waard. Dat is onze beloning.


Filters

Menu