1. Home
  2. Brands
  3. Primare

Primare

Alles in balans, harmonie en proportie

Al dertig jaar ontwerpt en produceert Primare, gevestigd in Zuid-Zweden, bekroonde hifi-componenten die de Scandinavische kenmerken van eerlijke integriteit en tijdloos design naar een wereldwijd publiek brengen. Elk Primare-product weerspiegelt een toewijding aan Scandinavische idealen zoals lagom – het gevoel van echte voldoening dat voortkomt uit balans en harmonie. Niet te veel. Niet te weinig. Precies goed.

Met een modulaire, milieubewuste aanpak die de kernwaarden van duurzame kwaliteit, gebruiksgemak en zeer bevredigende prestaties aanvult, levert Primare moeiteloos de steeds groter wordende muziek- en visuele ervaringen van vandaag in al hun rijkdom en verscheidenheid, of de bron nu analoog of digitaal is, bekabeld of draadloos, opgeslagen of gestreamd.

Primare – het geluid en de visie van Scandinavië.

Modulariteit

We zijn van mening dat het essentieel is om in zoveel mogelijk van onze producten een modulair ontwerp aan te bieden, om u de mogelijkheid te geven om precies de functies te kiezen die nodig zijn om aan een breed scala aan systeembehoeften te voldoen, en de geruststelling dat naarmate de technologie verandert u kunt gebruik en waardeer nog jarenlang de tijdloze kwaliteit van Primare-design.

Systeem bouwen

De I35 Prisma is bijvoorbeeld beschikbaar met volledig analoge, evenals schijf-, opgeslagen of gestreamde digitale media-connectiviteit en -bediening, met alleen een analoge optie in de I35, of analoog met digitaal naar analoog conversietechnologie in de I35 DAC.

De CD35 Prisma is een buitengewoon veelzijdige digitale mediabron, maar voor degenen die geen toegang tot opgeslagen of gestreamde media nodig hebben en de voorkeur geven aan de functionaliteit van een speciale cd-speler, biedt de CD35 die optie.

Het volledige potentieel dat klasse D te bieden heeft

Het is de gewoonte van Primare om alleen nieuwe modellen te introduceren als ze de prestaties van onze huidige ontwerpen aanzienlijk kunnen verbeteren. Het bedrijf scant voortdurend de horizon om te zien welke nieuwe en innovatieve opties in ontwerp, technologie en materialen echt significante verbeteringen mogelijk maken. In Klasse D-versterking vonden we een basisversterkingstechnologie die zo rijk is aan voordelen dat het de voor de hand liggende keuze was om alle toekomstige versterkerontwerpen op te baseren.

Jaren van onderzoek en ontwikkeling, een beetje inspiratie en weloverwogen kritisch luisteren hebben geresulteerd in Ultra Fast Power Device (UFPD)-technologie die het volledige potentieel dat klasse D te bieden heeft, realiseert. Een op Primare UFPD gebaseerde versterker kan een enorm, stabiel uitgangsvermogen met weinig vervorming leveren over de gehele liniaal-vlakke frequentiebandbreedte in elke luidsprekerbelasting met een minimaal stroomverbruik van de muur en geen negatieve effecten op het vermogen dat wordt geleverd aan samenwerkende systeemcomponenten – en dat alles met positieve overwegingen voor de vraag naar wisselstroom en warmte, wat leidt tot een eenvoudig te installeren, compacte kast.

Voor Primare is UFPD de ultieme bouwsteen voor de huidige en toekomstige productie van versterkers die de meest onthullende en muzikale prestaties leveren, waardoor de luisteraar dichter bij de opname dan ooit tevoren.


Filters

Menu