Primare

Primare

Primare, input to output!

Primare heeft een filosofie als het gaat om geluid... Het kanaal wat de machine binnentreedt zal met dezelfde geluidskwaliteit, dynamiek en emotie naar uw luidsprekers gaan. Enkel het volume hoort te veranderen, niet het geluid zelf!

Primare past altijd

Omdat Primare buiten de puurheid van het geluid ook nog het oog streelt kan de versterkerlijn van primare in bijna ieder interieur, of deze nou klassiek of strak en modern is! Óók is er gedacht aan de persoon met minder ruimte met de i15 serie, Deze versterkers en randapparatuur klinken even zuiver en meeslepend als haar grotere broers, de i25, i35 en i60 serie in een kleinere behuizing.

Lagom


Primare is een Scandinavisch bedrijf en veel van de onderscheidende kenmerken van het merk zijn geworteld in de Scandinavische cultuur - op een bepaalde manier van leven en van het ervaren van muziek en film.

Lagom ("laah-goam") is het Zweedse woord hiervoor: betekent ongeveer "precies de juiste hoeveelheid". Niet teveel. Niet te weinig. Alles in perfecte balans, harmonie en proportie.Een inherent onderdeel van het culturele landschap van Scandinavië is het idee dat er in alle dingen een gevoel van verhoudingen en evenwicht moet zijn, van alle elementen die samen werken.



Al dertig jaar belichaamt Primare deze holistische ontwerpbenadering. Elk product is een harmonieuze combinatie van technologie en functionaliteit, waarbij de componenten zijn ontwikkeld om moeiteloze audiozuiverheid en gebruiksgemak te leveren.Impliciet in onze definitie van lagom is het gevoel dat geen enkel aspect van een Primare-product, in uiterlijk of uitvoering, de aandacht op zichzelf zou moeten vestigen - dat de muziek de primaire ervaring moet zijn en de perceptie van technologie op het werk moet verdwijnen.

De vele ontwerp- en productie-innovaties waarmee een Primare-component unieke, harmonieuze en uitgebalanceerde prestaties kan leveren, kunnen worden geïllustreerd, maar er is geen enkele maatstaf voor zijn opwinding en voldoening. Dat gevoel is onmetelijk. Uiteindelijk, en trouw aan dit idee van lagom, voelt de Primare-ervaring gewoon goed.

Hygge

hygge ("heu-gah") is een Deens woord dat vaak wordt vertaald als "gezellig of warm". Maar het woord hygge betekent zoveel meer, en kan worden beschouwd als de hoogste uitdrukking van leven - die diepe voldoening van de tijd goed besteed, van het delen van eten, drinken, muziek en films met familie en vrienden in de eenvoudige viering van het dagelijks leven.

Hygge lijkt een directe reactie op de harde en meedogenloze, maar toch spectaculaire en inspirerende, natuurlijke wereld van Scandinavië - waar een diepe en blijvende verbinding gevoeld werd voor de aarde en in het bijzonder het unieke landschap en klimaat. Daar is de lange, donkere winter niet per se iets dat moet worden doorstaan, maar eerder genoten, deels omdat het zorgt voor de meest intense momenten van hygge.

Hygge houdt bijna altijd in dat je rond een vuur of kaars bent om een gevoel van warmte en welzijn te bieden. Bij uitbreiding zijn Primare-componenten ontworpen met hygge in gedachten, in zekere zin om de rol van deze vlam te spelen. Het doel van Primare is om prestaties te leveren die een diep bevredigende gedeelde ervaring van muziek en film mogelijk maken - om de hygiëne te verbeteren.

Producten 1-9 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 43

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst