1. Home
  2. Brands
  3. McIntosh

McIntosh

Uw eigen luxe entertainment ervaring

McIntosh, opgericht in 1949, staat bekend om het aanbieden van gedistingeerde audiosystemen voor thuis die de ultieme ervaring in muziek en film bieden. Met producten voor tweekanaals stereogeluidssystemen en meerkanaals thuisbioscopen met surround sound, blijft deze pionier de ultieme home audio-entertainmentervaring definiëren voor veeleisende luisteraars over de hele wereld. Onze iconische blauwe Watt-outputmeter wordt wereldwijd erkend als een symbool van hoogwaardige home-audio. Met een McIntosh-thuisstereosysteem of thuisbioscoop hebben luisteraars de mogelijkheid om hun eigen luxe audio-ervaring te creëren – en hun muziek echt te beleven.

Onze producten worden ontworpen en met de hand gemaakt in onze fabriek in Binghamton, NY door onze toegewijde medewerkers die een passie voor muziek en het McIntosh-erfgoed delen. Sinds onze oprichting heeft McIntosh enkele van de belangrijkste momenten in de muziekgeschiedenis en popcultuur aangestuurd. Van de inauguratietoespraak van president Lyndon Johnson tot Woodstock tot de beroemde ‘Wall of Sound’ van Grateful Dead: Wij zijn niet alleen getuige geweest van de geschiedenis, we hebben die ook geschreven.

Ontdek McIntosh

Wat is er nodig om een ​​McIntosh te maken?
Ervaring. Passie. Legendarische uitvoering.

Onze getalenteerde mensen zijn toegewijd aan het ontwerpen en bouwen van de beste kwaliteit home audio-producten ter wereld. In onze 70+ jaar ervaring heeft McIntosh de kwaliteit van geluidsweergave gedefinieerd en de standaard gezet voor prestaties, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Een nieuw McIntosh-model heeft vele maanden of zelfs jaren nodig om van het eerste concept naar het eindproduct te gaan. Onderweg wordt het minutieus ontworpen en voortdurend verfijnd totdat het voldoet aan onze veeleisende normen. Vervolgens wordt het bekwame handwerk van onze medewerkers gecombineerd met onze enorme productiemogelijkheden om die ontwerpen om te zetten in gerespecteerde audioproducten voor thuis.


Filters

Menu