Luxman

Luxman

Japanse topkwaliteit

LUXMAN begon zijn bedrijf in 1925, het jaar waarin de radio-uitzending begon in Japan. Het bedrijf genaamd Kinsuido, een fotolijstbedrijf in Osaka, maakte een radio-afdeling, die later LUX werd. Kinsuido was het eerste bedrijf dat radio-ontvangstapparatuur in de winkels liet zien en verkopen. Veel mensen stopten om te luisteren naar de schoonheid van het geluid.Dit was het allereerste begin van de lange geschiedenis van LUXMAN op het gebied van toonkwaliteit.

Geschiedenis en ontwikkeling

Kinsuido ontving veel informatie uit het buitenland door de invoer van de foto's en lijsten. LUX-oprichter die de 2e president van Kinsuido was, was dol op de technische informatie van radio en hij experimenteerde en onderzocht radio en audio. 

Sinds het begin probeerde de radio-afdeling van Kinsuido over betere technologie te beschikken om betere radio's / radio-onderdelen te produceren dan in het buitenland '. Luxman is erin geslaagd om onderdelen van hoge kwaliteit te ontwikkelen en dit na bijna honderd jaar nog steeds na te streven.

LECUA1000 Volumeregeling

Het gepatenteerde LECUA1000 systeem van Luxman vormt het systeem voor de volumeregeling van haar voorversterkers. Deze automatische verzwakker is in het versterkingscircuit ingebouwd en maakt een integraal deel uit van de hoogwaardige Luxman versterkers. LECUA maakt volumeregeling mogelijk, in 88 fijne en soepele, traploze instellingen waarbij de geluidskwaliteit niet achteruit zal gaan. De robuuste aard van deze techniek zorgt ervoor dat de levensduur langer is dan ooit tevoren. LECUA staat voor "Luxman Electronically Controlled Ultimate Attenuator".

Luxman in het heden

Luxman is al heel lang bekend als een van de top Hi-Fi fabrikanten en staat recht tegenover merken als Accuphase en McIntosh. Nu vraagt u zich af... Wat onderscheidt Luxman nou van de andere grote jongens in het audioveld? Waarom zou ik moeten kiezen voor een verterker van Luxman? Kom luisteren en overtuig uzelf met de uitstekende prestaties van het nieuwste technische hoogstand van Luxman; de L-509X mark II geïntegreerde verterker!


" Verwen uw nieuwe Luxman met de juiste bekabeling en luidsprekers voor een optimale geluidsbeleving, Luxman is goed te combineren met de prepared-speakerkabels van AudioQuest en met bijvoorbeeld de Sopra 2 van Focal. Laat uw meeslepen door de emotie en het detail in uw geliefde muziekcollectie. ”

Producten 1-9 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 23

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst