Live Cable Premium XLR Interlink - 2 meter

De Premium XLR Interlink is opgebouwd uit drie strengen die elk zijn gemaakt van 19 draden van verzilverde OFC. Voor de plus en de min en de grond is een 0,5mm streng gebruikt.

€ 399,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Live Cable Premium XLR Interlink-2 meter

Premium XLR Interlink

Met de Premium-serie bewijst Live-kabel het tegenovergestelde. Uitstekende kwaliteit, zowel technisch als in de afwerking, die zich kenmerkt door zijn openheid en true-to-nature en volledig met de hand gemaakt. De filosofie van Live Cable is een product te ontwikkelen, zonder concessies te doen bij de materialen die worden gebruikt. De Premium-serie is, net als alle Live Cable series, is gebaseerd op deze filosofie.
 
De Premium XLR Interlink is opgebouwd uit drie strengen die elk zijn gemaakt van 19 draden van verzilverde OFC. Voor de plus en de min en de grond is een 0,5mm streng gebruikt. De strengen zijn onderling gedraaid. De kabel heeft een dubbele afscherming: een laag verzilverd vlechtwerk en een getinte koperdraad. De XLR-aansluitingen zijn van het merk Neutrik en zijn gemaakt van verzilverd koper. Natuurlijk is de afwerking volgens de hoge Live Cable normen.

Meer informatie
Fabrikant Live Cable
Product Serie n.v.t.
Kabellengte 2 meter
Kabel aansluitingen XLR naar XLR
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan