Live Cable

Live Cable

Het verhaal van Live Cable

"Om de output van mijn systeem te maximaliseren." De afgelopen jaren was dit het doel dat ik zocht. In de zoektocht om dit doel te bereiken ontmoette ik veel sceptische argumenten in mijn (hifi) omgeving over het belang van voeding.

Maar door een onbevooroordeelde vergelijking van verschillende energieproducten was ik verrast over de impact die de voeding op het geluid had.

Met behulp van deze bevindingen vervolgde ik het onderzoek met het vinden van de bron van de verschillen die ik constateerde. Veel van deze verschillen deden zich voor vanwege specifieke eigenschappen van de gebruikte materialen en de screening van het product.

Vervolgens heb ik alle voor- en nadelen van de geluisterde producten beoordeeld om de zoektocht naar de meest perfecte materialen en de beste manier van screening te starten.
De opdracht was duidelijk: minimaliseer de nadelen en verbeter de voordelen.

Na jaren van onophoudelijk testen en luisteren heb ik de ultieme combinatie gevonden. Tegenwoordig zijn Live Cable-producten grondig getest door meerdere reviewers van toonaangevende handelspapieren en kritische luisteraars. Op basis van hun resultaten en bevindingen kan ik concluderen dat ik mijn zoektocht naar het vinden van de ultieme live-ervaring met succes heb beëindigd!
- Peter SluiterDe producten worden zonder compromis gebouwd

Live Cable wordt niet geleid door het commerciële idee om een positie in een bepaald (prijs) segment te verwerven. De kwaliteit wordt dus niet beïnvloed door de marktvraag, omdat dan het gevaar van kwaliteitsconcessies ontstaat. Live Cable ontwikkeld zich echter: compromisloos ...Techniek

Alle Live Cable-producten, zonder uitzondering, zijn gemaakt van de meest hoogwaardige beschikbare grondstoffen. Zowel de netsnoeren als de aansluitdozen zijn gebouwd met verschillende speciaal gedraaide snaren met een diameter van elk 16AWG, bestaande uit 5N zilver (HPS High Purity Silver). Om contactweerstand te voorkomen, vindt u geen enkele vorm van soldeercombinatie in Live Cable producten. Alle verbindingen worden 'koud' gemaakt. Door op deze manier materiaal te koppelen, is er geen contactweerstand. Voor deze koppelingen gebruikt Live Cable vergulde 24-karaatsverbindingen op de 5N zilveren bedrading en de rhodiumterminals op de Signature en S.P.C. netsnoeren en aansluitdozen. Vervolgens worden alle geleidende kabels en verbindingen gescreend door hoogwaardige tweecomponenten polyuethaan body. Dit wordt gedaan om interferentie te absorberen en te voorkomen.

De behuizing van Live the Cable S.P.C aansluitdoos is gemaakt van 8 mm speciale aluminiumlegering. De behuizing van de Signature-aansluitdoos is 12 mm. Teneinde de invloed van interferentie verder te verminderen of te vermijden, heeft de S.P.C. aansluitdoos wordt beschermd door een 0,5 mm koperen kooi binnenin. De Signature-dooskasten zijn aan alle kanten verdubbeld tot 1,0 mm koper. Het gewicht van de aansluitdozen is daarom relatief hoog 7,4kg (16lb) en 16kg (35lb) respectievelijk. Dit gewicht wordt aangedragen door - gemaakt van dezelfde aluminiumlegering - spikes en schotels die de stabiliteit en demping verbeteren.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst