KEF

KEF, pionier in uitmuntend geluid.

Sinds 1961 creëren we vanuit onze thuisbasis in het VK bijzondere en veelvuldig bekroonde luidsprekers. Van onze innovatieve Uni-Q-technologie tot onze toonzettende LS50 Wireless; KEF is er om kamers te vullen met muziek zoals die oorspronkelijk bedoeld is en mensen te ontroeren met werkelijk authentieke geluidsbeelden.

Innovatie

KEF is genoemd naar Kent Engineering and Foundry, en hier begint ook ons verhaal. Onze oprichter Raymond Cooke werd gedreven door een passie voor muziek en streefde naar een perfect compromisloos geluid. Keer op keer gebruikte hij hierbij technologie iom KEF’s solide positie in state-of-the-art audio zeker te stellen.

Een waslijst aan doorbraken gedurende meer dan een halve eeuw innoveren lossen deze belofte in; woorden werden daden. Ook de patenten en academische rapporten beamen deze decennialange continue voortgang; van het vroegtijdig gebruik van synthetische materialen tot onze Reference-serie, die overigens nog steeds toonaangevend is als industriestandaard. KEF’s volharding in uitmuntendheid is de kern van een virtueuze cirkel. Juist daarom sluiten ‘s werelds beste akoestische engineers zich bij ons aan in de queeste van goed, naar beter, tot best.

Luister en geloof

KEF’s missie is om geluid te bieden met zo min mogelijk belemmeringen; van treble tot bas, en alles hier tussenin. Luisteraars hoeven hun ogen maar te sluiten en zichzelf zo diep in het geluid onder te dompelen dat ze in gedachten naar de bron worden vervoerd. Het beste geluid is volgens ons natuurlijk geluid – en toegang hiertoe is een recht, geen privilege.

Ervaring betekent alles, en dit is zeker niet teveel gezegd. Door onze obsessies te combineren met akoestische authenticiteit en innovatieve engineering, spreken KEF-producten volgens ons voor zichzelf.

Sluit uw ogen en duik in het perfecte geluid. Luister en geloof.


Filters

Menu