GoldenEar Triton Reference (set van 2)

De Triton Reference is een evolutie van alles wat we met de Tritons hebben bereikt, maar naar een verbluffend nieuw niveau van sonische prestaties en verfijnd visueel ontwerp gebracht.

€ 10.999,00
2 a 5 werkdagen
SKU
GoldenEar Triton Reference

De Triton Reference is een evolutie van alles wat we met de Tritons hebben bereikt, maar naar een verbluffend nieuw niveau van sonische prestaties en verfijnd visueel ontwerp gebracht. Alle componenten in de Reference - de actieve sub-bass-drivers, upper-bass / midrange-drivers en hoge snelheid gevouwen ribbon-tweeter - zijn nieuw en speciaal ontwikkeld voor gebruik in de Reference. De volledig gebalanceerde crossover is natuurlijk speciaal ontworpen voor de Reference, en de krachtige subwoofer-versterker en 56-bit DSP-regeleenheid zijn een evolutie van die gebruikt in de Tritons en onze SuperSubs.

De nieuwe 6 '' upper / bass / midrange drivers zijn cast-basket units met een low-mass voice coil en een nieuw ontwikkelde conus met unieke low-mass bonding aan de butylrubberen rand voor een verbeterde voorbijgaande respons. Bovendien hebben ze een grote, nieuw ontworpen, speciaal ontworpen "Focused Field ™" -magneetstructuur, die de magneetflux beter naar de voicecoil-opening leidt. De nieuw ontworpen 6˝x10˝ actieve laagfrequente drivers voor de ingebouwde actieve subwoofers hebben 40% meer oppervlakte dan de actieve drivers die in de Tritons worden gebruikt, samen met een voicecoil met een grotere diameter en een nog massievere magneetstructuur die ook gebruik maakt van onze Focused Field-technologie. De nieuwe Reference High-Velocity Folded-Ribbon tweeter bevat 50% meer zeldzame-aarde neodymium magneetmateriaal dan onze non-Reference HVFR-tweeters, voor een verbeterde voorbijgaande respons en hogere efficiëntie. De vier inertieel gebalanceerde 10,5x9,5˝ zijdelings gemonteerde (twee aan elke kant), vlakke, infrasonische radiatoren zijn vergelijkbaar met die in de SuperSub X, maar zijn opnieuw ontworpen om een nog grotere uitwijking mogelijk te maken.

Er zijn talloze andere belangrijke upgrades en verfijningen, waaronder: nieuwe interne bedrading met een speciaal ontwikkelde twist, verdere ontwikkeling van onze kenmerkende gebalanceerde crossover inclusief filmcondensatoren overbrugd over het high-pass-gedeelte op de upper-bass / midrange-drivers, een unieke gepatenteerde mix van langvezelige lamswol en Dacron voor effectievere interne demping, intensief werk met een versnellingsmeter met hoge resolutie om de meest effectieve implementatie van complexe interne versteviging te bepalen, een 3 / 32˝ dikke stalen plaat ingebouwd in de mediete basis om verstevig het verder voor meer stabiliteit, wat resulteert in een hogere resolutie van subtiele details, nieuwe roestvrijstalen vloerspikes en cups ... en de lijst gaat maar door.

Visueel biedt de Reference een opvallend mooie upgrade van de klassieke Triton-styling, met een prachtige met de hand gewreven piano glanzend zwart gelakte monocoque kast uit één stuk. Slank, statig en verfijnd, de Reference is gewoon een prachtig statement dat de luisteraars zal prikkelen met zijn dynamische visuele aanwezigheid en zijn buitengewone sonische prestaties.

Sonisch is de Reference ontworpen om te presteren met een dramatische en gezaghebbende stem, vergelijkbaar met luidsprekers die 10 keer en vaker de verrassend betaalbare prijs verkopen. Ze verdwijnen volledig, met prachtige driedimensionale beeldvorming die zich uitstrekt van muur tot muur en daarbuiten, en diepte waardoor de muur erachter lijkt te verdwijnen. De verbazingwekkende bas is ijzersterk met lage-frequentieprestaties die strak, snel, zeer indrukwekkend en muzikaal zijn met een extensie plat tot 20 Hz en lager. Een andere GoldenEar-signatuur is een zijdezachte high-end die zich uitstrekt tot 35 kHz met een levensechte glans, maar geen spoor van hardheid, sibilantie of stratum, zo gewoon bij mindere tweeters. Er is enorm veel tijd en energie gestoken in het uiten van de spreker en de naadloze menging van de drivers, voor een ongeëvenaarde muzikaliteit met alle soorten muziek en perfectie in de thuistheater. Sprekers blinken zelden uit in beide, maar met hun neutraliteit van wereldklasse doet de Reference dat absoluut. Een speciale bonus is de extreem hoge gevoeligheid van 93,25 dB van de Reference, waardoor ze een enorm dynamisch bereik hebben en kunnen worden gebruikt met bijna elke hoogwaardige versterker, waaronder veel SET buizenversterkers.

Meer informatie
Fabrikant GoldenEar Technology
Product Serie GoldenEar Technology - Triton Series
Kleur Zwart
Afwerking Mat / Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single wiring
Maximale belastbaarheid 500-1500 Watt
Ontwerp n.v.t.
Principe 4-weg
Rendement hoog (92-95 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan