GoldenEar Triton One (set van 2)

Als je de Triton Two hebt gezien, stel je dan een luidspreker voor die dezelfde algemene vorm heeft, maar een beetje groter, een beetje breder en een beetje dieper - dat is de Triton One.

€ 5.999,00
2 a 5 werkdagen
SKU
GoldenEar Triton One (set van 2)

Als je de Triton Two hebt gezien, stel je dan een luidspreker voor die dezelfde algemene vorm heeft, maar een beetje groter, een beetje breder en een beetje dieper - dat is de Triton One. Ik vind het gestroomlijnd en vind het leuk dat het uiterlijk niet al te veel aandacht trekt voor de luidspreker, maar ik weet dat sommigen de Triton-serie te simpel vinden. De met stof beklede look werkte goed voor een aantal zeer succesvolle luidsprekers, zoals de Vandersteen 2 en de Quad ESL-63.

De doekwikkel van de Triton One verbergt een indrukwekkend scala aan technologie. Net als de Two is het een drieweg-ontwerp met een actieve, passieve radiator-beladen subwoofer-sectie, en is voorzien van GoldenEar's versie van de beroemde Heil Air-Motion Transformer, een High-Velocity Folded Ribbon-tweeter genaamd. De Triton One is echter niet zomaar een opgeblazen Two. Het technische team - onder leiding van Bob Johnston, onder leiding van Sandy Gross en met input van de zakenpartner van Gross, Don Givogue - onderzocht elk onderdeel van het ontwerp van de Two en overwoog hoe verbeteringen konden worden aangebracht. Volgens Gross "was het basisplan om de One dynamischer te maken, met een nog betere bas en tegelijkertijd verfijnder."

Meer informatie
Fabrikant GoldenEar Technology
Product Serie GoldenEar Technology - Triton Series
Kleur Zwart
Afwerking Mat / Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single wiring
Maximale belastbaarheid 500-1500 Watt
Ontwerp n.v.t.
Principe 4-weg
Rendement hoog (92-95 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan