GoldenEar Triton One.R (set van 2)

De Triton One.R is een luidspreker van buitengewone referentiekwaliteit die een kleinere, goedkopere opvolger is van ons bekroonde vlaggenschip, de Triton Reference.

€ 7.499,00
2 a 5 werkdagen
SKU
GoldenEar Triton One.R

De Triton One.R is een luidspreker van buitengewone referentiekwaliteit die een kleinere, goedkopere opvolger is van ons bekroonde vlaggenschip, de Triton Reference. De geüpgradede technologie van de 54 "grote Triton One.R bevat een 56-bits DSP-engine voor de subwoofer, een volledig uitgebalanceerd crossover-ontwerp, hoogwaardige filmcondensatoren, een geavanceerd kastontwerp en nog veel meer. De ingebouwde subwoofer van de Triton One.R sectie wordt aangedreven door een GoldenEar SuperSub digitale versterker van 1600 watt. De versterker drijft drie nieuw ontworpen racetrack-vormige actieve subwooferdrivers aan met enorme magneetstructuren, gekoppeld aan dubbele (per zijde) aan de zijkant gemonteerde 7 "x 10" kwadratische vlakke infrasonische basradiatoren om uit te breiden de lage frequentierespons. Deze zijn inertiaal gebalanceerd (twee aan elke kant) om de beweging van de kast te minimaliseren, voor een meer gedetailleerd geluid. De twee 5,25 "hoge bas / midrange drivers met GoldenEar's gepatenteerde Multi-Vaned Phase Plug (MVPP ™) zijn ook nieuw, met een kegel die gebruik maakt van een speciale formulering van polypropyleen en de nieuwe gerichte veldmagneetstructuur ontwikkeld voor de Triton Reference De drivers zijn ondergebracht in dubbele discrete midrange-kamers, gerangschikt in een D'A polpolito array rondom de buitengewone GoldenEar Reference High-Gauss High-Velocity Folded Ribbon (HVFR ™) tweeter, hetzelfde als gebruikt in de Triton Reference. Dit nieuwe ontwerp bevat 50% meer neodymium magneetmateriaal dan eerdere units, voor een hogere efficiëntie en meer controle. .

De prachtige kast is zorgvuldig afgewerkt in een handgewreven pianozwarte lak. Het presenteert zichzelf als een prachtige, slanke, ultra-high-performance lifestyle-luidspreker die een buitengewone geluidskwaliteit levert die vergelijkbaar is met luidsprekers die vele malen de Triton One.R's opmerkelijk betaalbare prijs verkopen.

Meer informatie
Fabrikant GoldenEar Technology
Product Serie GoldenEar Technology - Triton Series
Kleur Zwart
Afwerking Mat / Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single wiring
Maximale belastbaarheid 500-1500 Watt
Ontwerp n.v.t.
Principe 4-weg
Rendement hoog (92-95 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan