Focal

Focal streeft ernaar om geluidsapparatuur te maken die de muzikale creatie van de artiest eert en je in staat stelt een nieuwe dimensie van de muziek te voelen. We willen dat elke nuance met precisie en zuiverheid wordt onthuld. Om dit te doen, verleggen we de grenzen van de huidige grenzen in geluidstechnologie en gaan we verder dan de traditionele benadering door anders te denken. Met Focal laat je het geluid je zintuigen prikkelen totdat je verder gaat dan de gebruikelijke perceptie van muziek en nieuwe gebieden van emotie ontdekt.

Listen Beyond

Al bijna 40 jaar is de geschiedenis van Focal gebaseerd op het bieden van de meest opmerkelijke muzikale ervaring aan muziekliefhebbers en ultieme onderdompeling aan audioliefhebbers. Muziek geeft ons een verrassend vermogen om in contact te komen met ons innerlijk en onthult wat diep in ons allemaal ligt. Het dompelt ons onder in een oceaan van sensatie, emotie, vergeten dromen en verloren herinneringen. Naast het ritme en de noten, voorbij de melodie en de stijl, stimuleert muziek de zintuigen en bevrijdt ze onze emoties. Helemaal aan de basis van muziek resoneren trillingen als een instrument door het hele lichaam. Artistieke creaties hebben het subtiele vermogen om onze creatieve talenten vrij te maken, ons te helpen nieuwe bewustzijnsgebieden te verkennen en onze gevoeligheid naar onverwachte nieuwe niveaus te brengen.

Het merk Focal

Focal maakt sinds 1979 toonaangevende akoestische apparatuur voor verschillende high-fidelity-markten, zoals luidsprekers voor thuisaudio, hoofdtelefoons, stuurprogramma’s voor autoluidsprekers en monitoringluidsprekers. Kernactiviteiten: luidsprekerdrivers en hifi-luidsprekers. Onze historische kernwaarden zijn gebaseerd op de combinatie van technologie, mechanica, edele materialen en design. We verleggen constant de grenzen van geluid om u een werkelijk unieke luisterervaring te bieden. De ambitie van Focal is om van elke gelegenheid dat je naar muziek luistert een voorrecht te maken, waar muziek wordt gerespecteerd en emoties worden opgewekt. Voor ons komen innovatie en traditie samen om de prestaties van hifi-geluid en de schoonheid van muziek te verbeteren. Onze wens is om een ​​poort te openen naar nieuwe sensaties en emoties, zodat je de kans krijgt om plezier in zijn puurste vorm te ervaren.


Filters

Menu