1. Home
  2. Brands
  3. Dynaudio

Dynaudio

Dynaudio-geluid en luidsprekers

Dynaudio is de toonaangevende producent van handgemaakte high-end luidsprekers gemaakt door gepassioneerde muziekliefhebbers voor uw woonkamer, de professionele studio en voor uw auto.

Geluid is onze eerste prioriteit

We hebben geen overbodige vormgeving of trendy symbolen nodig om onze luidsprekers te verfraaien. Onze missie is om het best mogelijke geluid te creëren. Dit betekent muziek en geluid zo dicht mogelijk bij de natuurlijke ervaring weergeven.

We streven er altijd naar om authentiek te zijn

We willen dat het geluid van onze luidsprekers net zo moeiteloos en natuurlijk is als het muziekinstrument in uw kamer zou spelen.

Onze luidsprekers zijn innovatief in techniek, precisie vervaardigd en uitstekende prestaties.

Opgericht in 1977 in Skanderborg, Denemarken, hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van high-end luidsprekers. Voortbouwend op onze erfenis, voegen we een pretentieloze maar trotse en zeer ambitieuze uitdrukking toe aan Dynaudio. Eind 2014 verwierf Goertek Inc. de meerderheidsaandelen van Dynaudio. Goertek Inc. is opgericht in 2001 en is in 2008 genoteerd aan de Shenzhen Stock Exchange. Goertek Inc. is wereldleider in de ontwikkeling en productie van 3D-brillen en Bluetooth-apparatuur. Verder zijn ze de absolute topproducent van microfoons, flatscreens en microluidsprekers/transducers.
Goertek Inc. is OEM-leverancier van de leidende merken binnen de smartphone- en gaming-categorieën en kan bijdragen aan de ontwikkeling van Dynaudio, zowel in technologie als in markten. Dit zal ons helpen onze ambitie te verwezenlijken om wereldwijd het toonaangevende luidsprekerbedrijf te zijn. Om dit te bereiken delen we kennis. Goertek Inc. voegt technische ervaring toe in elektronische en draadloze technologie, waardoor we onze productontwikkeling kunnen versnellen.

Het menselijk oor maakt het verschil

De creatie van een high-end speaker begint en eindigt met intense akoestische engineering, tests en vergelijkingen. Om uitstekend geluid te maken, vertrouwen we op het meest gevoelige analyse-instrument: het menselijk oor. Het maakt het verschil. Bijna niets.

Bijna niets

In wezen gaat het allemaal om geluid en de manier waarop onze zintuigen geluiden van elkaar onderscheiden. Om een ​​emotie om te zetten in technologische rede om een ​​luidspreker te verbeteren, heb je techniek nodig, maar het belangrijkste is dat je het werk van een mens nodig hebt.

Bij Dynaudio maken we de beste en meest authentieke audio-ervaring. Niet door overdreven expressief te zijn, maar door efficiënt en precies te zijn. Met nauwgezette aandacht voor elk detail, van de materiaalafwerking tot de geluidsprestaties. We tonen geloof in onze producten en in onszelf. Zo bereiken we de beste geluidskwaliteit zonder grenzen. Elke dag, altijd.


Filters

Menu