Denon

Elk detail van een Denon-audioproduct is gemaakt met één doel voor ogen: de entertainmentervaring verbeteren.

Denon is een Japans elektronicabedrijf dat in 1910 is opgericht door Frederick Whitney Horn, een Amerikaanse ondernemer. Denon produceerde de eerste cilinderaudiomedia in Japan en spelers om ze af te spelen. Decennia later was Denon betrokken bij de vroege stadia van de ontwikkeling van digitale audiotechnologie, terwijl hij zich specialiseerde in de productie van high-fidelity professionele en consumentenaudioapparatuur. Denon maakte de eerste professionele schijfrecorder van Japan en gebruikte deze om de stem van keizer Hirohito op te nemen. Decennialang was Denon een merknaam van Nippon-Columbia, inclusief het platenlabel Nippon Columbia. Het merk Denon is ontstaan uit een fusie van Denki Onkyo en anderen in 1939.

In een tijd waarin we worden overspoeld met streaming, draadloze technologie, draagbare media en snelle trends, houdt Denon vast aan betrouwbare producten met een perfecte geluidskwaliteit – in iedere categorie of prijsklasse je ook zoekt. Ook als je nieuwe surroundreceiver of ander Denon-product vol zit met de nieuwste features, kun je er altijd zeker van zijn dat dit niet ten koste is gegaan van de geluidskwaliteit.

Alle beeld- of geluidsproducten van Denon staan voor kwaliteit. Van betaalbare in-ear hoofdtelefoons tot exotische topmodellen, van draadloze alles-in-één iPod-speakers tot robuuste stereoversterkers, en van eenvoudige 5.1-kanaals receivers tot grote controlecentra met de kracht en functionaliteit om zelfs de grootste en meest geavanceerde thuisbioscoop te bedienen.


Filters

Menu