Definitive Technology Demand D11 Zwart (Set van 2)

Krachtige boekenplankluidsprekers Definitive Technology Demand D11 leveren vol, ruimtevullend geluid en precisiebeeld in en moderne, elegante verpakking.

€ 1.198,00
2 a 5 werkdagen
SKU
demandd11bk

Krachtige boekenplankluidsprekers Definitive Technology Demand D11 leveren vol, ruimtevullend geluid en precisiebeeld in en moderne, elegante verpakking. Met technologische verbeteringen in zowel onze tweeter met aluminium dome als de middentonen/woofersecties levert elke luidspreker ongeëvenaard een rakende, meer verfijnde reproductie van hoge frequenties en driedimensionaal beeld voor de meest technisch-geavanceerde, topklasse-luisterervaring met een boekenplankmodel. 

Passieve basradiator
Geïntegreerde passieve basradiator in elke luidspreker produceert superieur uitgebreide lage tonen. Plus, de toevoeging van een grotere spin vermindert schudden en verhoogt de lineariteit voor diepe, strakke, zuivere basrespons.

TWEETER MET DOME VAN GEGALVANISEERD ALUMINIUM
Onze tweeters van gegalvaniseerd aluminium brengen met ingebouwde precisie nuance en detail in de hoge frequenties voor een kristalheldere luisterervaring.

Glanzend pianozwart geschilderde kast
Elke kast is zo zorgvuldig met de hand gemaakt dat hij zonder meer in jouw leefstijl past - nauwgezet geschuurd, geverfd met vijf lagen uitstekende zwarte glansverf, dan gepolijst voor een afwerking die bijna spiegelglad is (niveau 6) voor een compromisloze aanblik in jouw huis.

Akoestisch transparant magnetisch rooster
De meegeleverde zwarte, akoestisch transparante, magnetische luidsprekerroosters zorgen voor een natuurlijk, ongekleurd geluid wanneer je deze op de luidspreker plaatst en zijn gemakkelijk verwijderen als je zonder afdekking wilt genieten.

Meer informatie
Fabrikant Definitive Technology
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single wiring
Maximale belastbaarheid 150-249 Watt
Ontwerp Gesloten
Principe 2-weg
Rendement middel (88-91 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan