Oberon

Oberon

DALI OBERON serie

De DALI OBERON is een doorbraak: het is de eerste instap-luidsprekerserie die DALI's gepatenteerde SMC technologie bevat, die niet-lineaire magnetische vervorming drastisch vermindert - zodat je je favoriete muziek kunt horen zoals je hem nog nooit hebt gehoord.

Met nieuwe oversized tweeters, breed afstralende woofers met houtvezel conus en een opmerkelijk Deens kastontwerp is de DALI OBERON een nieuwe maatstaf voor betaalbare audiofiele luidsprekers. Het is tijd om de magie van muziek opnieuw te ontdekken.

OBERON EIGENSCHAPPEN

EIGENTIJDS DESIGN

De afgeronde zijkanten en het rustieke weefsel van deze nieuwe DALI frontjes geven de OBERON serie een informelere en meer eigentijdse `look`. Deze wordt nog versterkt door de elegant vormgegeven aluminium voet die onder de twee vloerstaande modellen zit

GEPATENTEERD SMC

Het ijzeren poolstuk in de magneet van de OBERON woofer is gekroond met een schijf van gepatenteerd SMC, die het negatieve effect van ijzer minimaliseert. De toepassing van de SMC schijf verlaagt de mechanische vervorming aanzienlijk, waardoor derde-orde vervorming minder wordt. Hierdoor biedt de OBERON serie langer luistergenot, een relaxed middengebied en verrassend veel detaillering voor deze prijsklasse.

EENVOUDIG TE PLAATSEN

De materialen voor de luidsprekerunits, het filterontwerp en de toegepaste geometrie van de OBERON serie zijn gekozen om een brede afstraling te creëren. Dit zorgt voor een uitstekend samenhangend geluid, zelfs als je niet midden voor de luidsprekers zit. Een bijkomend voordeel is dat harmonische vervorming en diffractie - die frequentie-vervorming veroorzaken - aanzienlijk afnemen. Daarom zijn DALI luidsprekers geen van allen ontworpen om te worden ingedraaid.

CONUS MET HOUTVEZEL

De conus van de OBERON woofer is gemaakt van een mix van zeer fijn gemalen papiervezels die is versterkt met houtvezels. Dat zorgt voor een stijve en zeer lichte constructie die zich perfect gedraagt. In combinatie met een verliesarme rolrand en centreer-ring (`spider`) produceert deze conus de micro-details in het signaal, ongekleurd en zeer accuraat.

EENVOUDIGE INTEGRATIE

DALI maakt het eenvoudig om je luidsprekers in elke kamer te integreren. Zowel de materialen voor de luidsprekerunits als de toegepaste geometrie zijn gekozen om een brede afstraling in de luisterruimte te creëren. Dezelfde principes zijn toegepast bij het ontwerp van het scheidingsfilter. Het resultaat daarvan is dat je een uitstekend samenhangend geluid zult ervaren, zelfs als je niet midden voor de luidsprekers zit. Dit is belangrijk omdat je zelden echt direct voor je luidsprekers zit als je naar muziek luistert. Een bijkomend voordeel is dat harmonische vervorming en diffractie aanzienlijk worden verminderd. Deze vervorming is sterker wanneer de luidspreker recht op de luisterplek gericht staat. Daarom zijn DALI luidsprekers geen van allen ontworpen om te worden ingedraaid.

EEN LUIDSPREKER VOOR ELKE TOEPASSING

De OBERON serie heeft voor elke toepassing het juiste model luidspreker. Met twee compacte monitors, een on-wall, twee vloerstaanders en een centerkanaal biedt de OBERON serie voor elk wat wils. Ieder luidsprekermodel is perfect voor stereoweergave en kan elke ruimte - of dat nu een klein appartement is of een grote huiskamer - vullen met een hoge kwaliteit geluid.

EEN KLEUR VOOR ELK INTERIEUR

De DALI OBERON serie is beschikbaar in vier kleuren: Zwart Essen, Wit, Donker Walnoten en Licht Eiken. Gematcht met een matzwarte of witte frontplaat. De baspoorten zijn op de achterzijde aangebracht, wat de integratie in de ruimte verbetert, en de elegant vormgegeven aluminium voet geeft de vloerstaande modellen een lichtvoetigere uitstraling. Voor de OBERON serie hebben we ook nieuwe luidsprekerfrontjes ontworpen met afgeronde zijkanten, die een informelere en meer eigentijdse `look` geven. `Mountain Grey` is het standaardfrontje bij de lichtere afwerkingen, terwijl `Shadow Black` standaard bij de donkerdere afwerkingen wordt geleverd. `Marshmallow White` is als accessoire leverbaar.

Producten 1-9 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 24

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst