Dali

DALI, Danish Audiophile Loudspeaker Industries, groeide in 1983 uit de toonaangevende audio-retailketen van Scandinavië, gebaseerd op de observatie dat klanten vaak een combinatie van grootte, vorm, prestatie en prijs vroegen die bestaande merken niet konden bieden. We hebben ons volledig toegewijd aan het creëren van luidsprekers met uitstekende prestaties en natuurlijk geluid tegen concurrerende prijzen.

Boordevol vertrouwen en geïnspireerd door de vaste overtuiging dat het mogelijk zou zijn om een ​​unieke DALI-sonische identiteit te creëren die gericht was op muzikaal realisme en geluidsintegriteit, wilden we de reproductie van geluid opnieuw definiëren.

Nu, met meer dan 35 jaar ervaring en wereldwijde erkenning, kunnen we met trots zeggen dat we een standpunt hebben ingenomen over geluid dat de stand van de techniek heeft verbeterd, muziek- en filmliefhebbers heeft geïnspireerd en de concurrentie heeft uitgedaagd om hun achterstand in te halen.

Tegenwoordig biedt DALI een opwindende reeks luidsprekers voor elke smaak, van de prijsbewuste SPEKTOR-serie tot de krachtige luidspreker EPICON 8. Met meer dan een miljoen tevreden DALI-bezitters in meer dan 70 landen, brengen we muziek en film tot leven thuis, waardoor trotse DALI-bezitters een meer eerlijke, genuanceerde en rijk gedetailleerde luisterervaring krijgen.

Muziek is ons doel – Technologie het middel

DALI-luidsprekers worden gekenmerkt door sublieme kwaliteit en een boeiende geluidservaring over een groot gebied in elke kamer.

Een belangrijke factor die bijdraagt ​​aan de superioriteit van DALI zijn exclusieve DALI-driverunits die door onze Deense ingenieurs zijn ontworpen en ontwikkeld en in onze eigen gecontroleerde faciliteiten worden geproduceerd. Met onze unieke drivertechnologieën zijn we in staat luidsprekersystemen te ontwerpen en te bouwen die het voor luisteraars mogelijk maken om hun favoriete muziek precies zo te horen als de artiesten het bedoeld hebben. Het geeft ons veel voldoening om opgenomen muziek leven in te blazen en een geloofwaardige illusie te creëren dat we er zijn als eerbetoon aan de artiesten en uit respect voor het publiek.

Het creëren van dat geweldige authentieke DALI-geluid vereist echter zoveel meer dan een passie voor muziek. Voortdurend onderzoek in de akoestische wetenschappen, ontwikkeling van nieuwe technologieën en empowerment van onze medewerkers, evenals het monitoren van feedback van klanten is ons recept. Onze toewijding aan uitmuntendheid en eerlijke weergave komt tot uiting in elke DALI-luidspreker.


Filters

Menu