1. Home
  2. Brands
  3. Cambridge Audio

Cambridge Audio

Cambridge Audio. Voor mensen die luisteren.

Geluidssystemen van slechte kwaliteit zijn overal en vervuilen onze wereld met lawaai. We zijn genoodzaakt om slechte geluidservaringen als de norm te accepteren, wat betekent dat er momenten in je muziek zijn, ideeën van je favoriete artiesten, die je nog nooit volledig hebt gevoeld. Dat is een misdaad.

Muziek is altijd aanwezig. Het vormt wie we zijn. Het inspireert ons, verandert ons, beweegt ons. We definiëren onszelf door onze muzieksmaak. Dus waarom laten we het vernederen en devalueren? Willen we onze muziek niet op zijn best horen?

Cambridge Audio wil de wereld redden van shitgeluid. We willen dat je je muziek op zijn best hoort, zoals de artiest het bedoeld heeft, zonder toevoegingen, niets weggenomen. Dat is wat we altijd hebben gewild, want dat is wat muziekliefhebbers zoals wij verdienen. Daarom experimenteren we voortdurend, lossen we problemen op en maken we nieuwe kits. Daarom doen we wat we de afgelopen 50 jaar doen. Daarom proberen we altijd de luisterervaring te verbeteren. Zuiver.

Hoe u ook luistert, wat uw budget ook is, ons doel is simpel: u het best mogelijke geluid bieden tegen de eerlijkst mogelijke prijs.

Geweldig Brits geluid

In de jaren zestig gebeurden er drie dingen tegelijk; Britse bands begonnen een ongekend wereldwijd succes te genieten, Britse studio’s liepen voorop in opnametechnieken en Britse fabrikanten begonnen de beste hifi-apparatuur ter wereld te maken; om de muziek zo natuurlijk mogelijk af te spelen. Dit geluid is erkend als ‘Brits’.

Ontworpen en ontwikkeld in Londen

Al ons onderzoek en onze ontwikkeling vinden plaats op ons hoofdkantoor in Londen: waar ons team van 20 audio-ingenieurs creëert en experimenteert. Het team bestaat uit industrieel ontwerpers, elektrotechnici, codeurs, QA-testers en meer die tientallen jaren ervaring hebben en samen enkele van de meest succesvolle Britse audioproducten in de afgelopen halve eeuw hebben gecreëerd.

Innovaties in geluid

We houden ervan om problemen zelf op te lossen in plaats van alleen maar een oplossing uit de kast te pakken, wat betekent dat onze producten vol zitten met onze eigen ideeën. Deze innovaties in geluid onderscheiden ons en hebben bijgedragen aan het creëren van generaties bekroonde producten.


Filters

Menu