1. Home
  2. Brands
  3. Bluesound

Bluesound

WiFi uw HiFi
Het Bluesound-ecosysteem gebruikt uw draadloze thuisnetwerk niet alleen om muziek te streamen, maar ook om te communiceren met andere BluOS-compatibele spelers op uw netwerk. Het ecosysteem kan maximaal 64 spelers aansluiten en via de BluOS Controller-app voor uw smartapparaat kunt u uw muziek perfect synchroon afspelen of tegelijkertijd verschillende muziek afspelen.

Gemaakt voor meer dan MP3
Bluesound is geen computerbedrijf dat zich voordoet als een audiobedrijf. Het bedrijf is opgericht door audiofielen voor audiofielen. Hoewel Bluesound compatibel is met MP3’s, zijn de spelers ook compatibel met zowat elk ander digitaal formaat dat beschikbaar is, inclusief MQA voor degenen die genoegen nemen met niets minder dan geluid van studiomasterkwaliteit.

Jouw muziek. Jouw manier.
Of je nu internetradio streamt, hi-res nummers download of een cd-bibliotheek, Bluesound geeft je direct toegang tot miljoenen nummers uit een groot aantal bronnen. Het is alsof je alle muziek die ooit is opgenomen binnen handbereik hebt, via je smartapparaat.

Het achtergrondverhaal
Digitale audio begon zoals elke andere nieuwe technologie. Het was verbazingwekkend en nieuw – beperkt en onvolmaakt – en werd natuurlijk de standaard voor de volgende generatie. De technologie was mooi, maar nog niet goed genoeg. Dus besloot Bluesound de lat hoger te leggen en muziekliefhebbers de geluidskwaliteit te geven die ze verdienden. Natuurlijk waren er 16-bit-cd’s, maar het audiospectrum op de masteropnamen was het echte werk. Na meer dan een decennium van vallen en opstaan ​​was het zover.

Al je muziek, voor iedereen om te horen
Je hoeft geen audiofiel te zijn om hi-res geluid te waarderen, maar misschien word je er wel een als je eenmaal hoort wat je hebt gemist.


Filters

Menu