QR Series

QR-series

Audiovector QR-series

Het ontwerpdoel van de QR-serie was om de meest geavanceerde technologie van vandaag te bieden in een perfect afgewerkt compact pakket. Het geluid is groot en vet, aangenaam en gedetailleerd - uitstekend voor alle soorten muziek. De QR 1 boekenplank luidspreker past mooi in of op de meest populaire plankensystemen. De QR 3 ziet er compact uit en past in elke thuisomgeving. De perfect gedetailleerde en mooie treble belooft eindeloze uren muzikale vreugde, en de krachtige en dynamische bas zorgt ervoor dat elke opname het beste klinkt. De QR C-center luidspreker komt perfect overeen met zijn broers en zussen, en met de toevoeging van de krachtige QR Sub en de QR Wall (die werken in direct of diffuse modus), we zijn er trots op dat we over een zeer bekwaam volledig thuisbioscoopsysteem beschikken.

De bladgoud Air Motion Tweeter

De fascia plaat wordt vervaardigd uit één stuk Aerospace Grade Aluminium. Hij is nauwkeurig afgewerkt, glas gestraald, geborsteld en vervolgens geanodiseerd in een mooie Tungsten Titanium Grey kleur. Hij heeft een rose vergulde dispersie mesh, die werkt als een S-Stop filter.

Pure Piston Dual Magnet Bass Driver

Deze nieuwe Audiovector aandrijving heeft de mogelijkheid om te werken als een perfecte zuiger over meerdere octaven van de frequentieband zonder de vervorming die normaal is bij aluminium / diamond drive units. Dit betekent dat de muziek warm, nauwkeurig en gedetailleerd klinkt, maar toch dynamische en muzikaal.

Producten 1-9 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 15

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst