Arcam

Wanneer het juist is, klinkt het echt!

Arcam bestaat om één simpele reden: om het best mogelijke geluid in het leven van mensen te brengen, of het nu uit films of hun favoriete muziek is. We zetten ons in om producten te ontwikkelen die audioprestaties leveren die zo levensecht zijn dat ze je rechtstreeks verbinden met het hart van muziek en je omhullen in de wereld van films.

Ze ontwikkelen en maken al bijna 30 jaar cd-spelers, en gedurende 40 jaar de afstammelingen van de versterker waarmee het bedrijf begon in consumentenelektronica, en al in 1995 uitbreidde naar homecinema-elektronica, waarmee we een reputatie van wereldklasse ontwikkelden voor het maken van de best klinkende AV-elektronica.

In de thuisbioscoop hebben ze ook hun eigen dvd-spelers ontwikkeld en, meer recentelijk, Blu-ray-spelers helemaal opnieuw in het VK, waarbij deze zijn ontwikkeld met behulp van de tientallen jaren ervaring in cd-spelers om ervoor te zorgen dat ze muziek net zo goed afspelen als films, levert betere allround prestaties dan de producten van andere merken.

Zwaarbevochten technieken voor het bewaren en verwerken van het meest delicate signaal en het reproduceren van muziek met al zijn subtiliteiten, nuances en opwinding intact, zitten nu in het bloed van Arcam. Ze weten dat naarmate audio overgaat van cd naar formaten met nog hogere definities, ze vastbesloten zijn dat de producten de muziek trouw blijven dienen en de luisteraar maximaal plezier moeten bieden.

Hifi- en thuisbioscoopsystemen zijn altijd in ontwikkeling en Arcam is er om u te helpen op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en ervoor te zorgen dat u de juiste beslissingen neemt.

Welke toekomstige technologie er ook op de markt verschijnt, ze zijn ervan overtuigd dat ze systemen kunnen ontwikkelen die absoluut de beste reproductie krijgen, ongeacht het beschikbare formaat.


Filters

Niets gevonden.

Menu