Advance Acoustic

Advance Acoustic

Van het begin tot vandaag - Advance Acoustic.

De beslissing om een nieuwe Franse naam voor hifi-geluidsweergave te creëren werd in 1995 in Toulouse genomen. Het startidee was zowel eenvoudig als gedurfd: geluidsapparatuur ontwerpen, redelijk geprijsd maar met een onberispelijke muzikale kwaliteit. Om te beginnen heeft Advance Acoustic een serie luidsprekers ontwikkeld, in vijf verschillende modellen, om muziekliefhebbers een interessante keuze te bieden en een uitzonderlijke prijs / kwaliteitsverhouding gemeen te hebben. Het succes was onmiddellijk bij retailers. Alle modellen werden zeer geprezen in tal van gespecialiseerde tijdschriften in Frankrijk. In 1997 ontving één model zelfs de beste "prijs-kwaliteitverhouding" op de markt van Hi-Fi Magazine. Vanaf het begin van 2000 heeft de komst van Home Cinema ons ertoe gebracht ons assortiment aan te vullen met specifieke modellen, centrale voorluidsprekers, achterste surroundluidsprekers en subwoofers.

Maar er is meer!

2002 was voor ons de tweede sleuteldatum. Gelijktijdig met de release van akoestische luidsprekers, hebben we besloten om een reeks elektronica toe te voegen aan de Advance Acoustic-producten. Natuurlijk is dit bereik bedoeld om dezelfde filosofie te volgen als onze succesvolle reeks luidsprekers: onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding. Vanaf de lancering in 2003 was de eerste geïntegreerde versterker van het merk uitzonderlijk succesvol en ontving hij talloze onderscheidingen van gespecialiseerde tijdschriften. In september 2005 hebben we besloten om het Advance Acoustic-assortiment te exporteren door onze producten te introduceren op de grootste Europese handelsbeurs, de IFA-show in Berlijn. De interesse die onze producten ontvingen van de distributeurs in verschillende landen was geweldig en overtrof al onze verwachtingen. Vandaag exporteren we het Advance Acoustic-assortiment naar ongeveer veertig landen.

De laatste jaren en de nog komende tijd.

Het huidige assortiment bestaat uit ongeveer dertig producten: versterkers, geïntegreerd of gescheiden, bronnen met kleppen als CD-spelers, tuners, MiP-Station voor betere harmonische kwaliteit. Sinds september 2008 hebben we een nieuwe reeks luidsprekers uitgebracht, de Elysée-serie, waarvoor we onze eigen stuurprogramma's hebben ontworpen met een exclusief geïntegreerd BSW-systeem. Dit nieuwe assortiment werd snel een leider onder retailers en professionals over de hele wereld. 2009 - 2010: Advance Acoustic zal u opnieuw verrassen. Enerzijds biedt het een breder assortiment producten om beter aan individuele eisen te voldoen. Het zal ook de geboorte markeren van een zeer ambitieus project, namelijk het in beperkte hoeveelheid produceren van de verschillende componenten die we in ons laboratorium hebben ontwikkeld en die als referentie worden gebruikt voor de ontwikkeling van elk product in het assortiment. Hiermee bedoelen we: de 400 watt monoversterker (MAA 1000), de dubbele mono voorversterker (MPP 1000) en de vierwegluidspreker uitgerust met een 31 centimeter basdriver (EL 1000). Sinds de oprichting van Advance Acoustic hebben we het hele assortiment in ons laboratorium nabij Parijs ontwikkeld, ontworpen en geperfectioneerd. We kopen direct de beste componenten van de huidige technologie. De uiteindelijke assemblage van componenten wordt uitgevoerd in verschillende fabrieken wereldwijd, onder voortdurend toezicht van onze ingenieurs om de eerlijkst mogelijke verkoopprijs te garanderen. Deze controlemethode stelt ons in staat aangeboden en goedgekeurd te worden in de meeste landen wereldwijd.

Producten 1-9 van 42

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 42

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst