Marantz Model 30 Zilver/Goud

Geniet van het muzikaalste geluid met deze meesterlijk afgestelde geïntegreerde versterker. De speciaal ontworpen HDAM levert uitzonderlijke details en indrukwekkende muzikaliteit voor iedere muziekstijl.

€ 3.199,00
2 a 3 weken
SKU
Model 30 Zilver/Goud

Een hoogstandje op het gebied van audio architectuur

Met passie getuned
Urenlange soundmaster tuning verzekert het detail en de muzikaliteit die Marantz kenmerkt.

Tijdloos ontworpen
U ziet en voelt de bouwkwaliteit en hoort het iedere keer weer. Ongeacht uw muzikale voorkeur: alles klinkt beter met de MODEL 30.

Volledig discreet en zeer gedetailleerd
De HDAM-SA3-technologie van Marantz bestaat uit tientallen onafhanelijke onderdelen, allemaal handmatig geselecteerd voor een puur en gedetailleerd Marantz-geluid.

Ongekende gevoeligheid
Ontworpen om de gevoeligheid en het gevoel van een vintage analoge versterker te reproduceren, zoals de ervaring van het volume aanpassen.

Ongekende geluidsafstemming

De MODEL 30 bouwt voort op de alom bekende, uitzonderlijke versterkers van Marantz. Getuned door de Sound Master van Marantz die bij het ontwerpen van de versterker gebruik maakte van zijn passie, ervaring en uitzonderlijke gehoor.

Het muzikaalste, nauwkeurigste en gedetailleerdste geluid
De MODEL 30 is uitgerust met zijn eigen discrete printplaat, de Hyper-Dynamic Amplifier Module (HDAM).

Marantz Musical Premium Phono EQ
De Phono EQ-trap in de MODEL 30 is ontworpen om een optimale geluidskwaliteit te leveren door het signaalpad te vereenvoudigen. Dit is cruciaal gezien de delicate aard van phono-signalen. Hij kan worden gebruikt met zowel 'Moving Magnet' als 'Moving Coil' cartridges met lage output, dankzij een ingebouwde MC Head versterker.

MC / MM phono-ingang impedantieselectie
Om de geluidsprestaties te optimaliseren bij het gebruik van een moving coil (MC) of magnetic moving (MM) cartridge en om zoveel mogelijk in te spelen op alle configuraties, kunt u op de MODEL 30 de ingangsimpedantie selecteren.

Duurzaam ontwerp
Net als zijn wederhelft, de SACD 30n netwerk-cd-speler, voldoet de MODEL 30 geïntegreerde versterker aan de hoogste standaarden.

Meer informatie
Fabrikant Marantz
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver-Goud
Afwerking Mat
Aansluitingen Phono MC, Phono MM, RCA in, RCA uit, Sub 1 RCA pre-out
Vermogen 120-180 Watt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan