Verzenden en bezorgen

Verzendbevestiging

Nadat uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een bevestiging met het pakketnummer, waarmee u uw zending kunt volgen op de website van PostNL.

Sommige producten worden vanwege hun gewicht en/of afmetingen vervzonden via in groot vervoer gespecialiseerde transporteurs. Er wordt direct na uw bestelling contact met u opgenomen om de afleverdag en het tijdstip met u te bepalen.

Via PostNL ontvangt u het pakket maximaal 24 uur nadat u de verzendbevestiging ontvangen heeft. Via gespecialiseerd vervoer duurt dit maximaal 3 werkdagen. Beide gelden voor Nederland en Belgie.
Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan wordt het pakket de dag erna nogmaals bij u aangeboden. Mocht de vervoerder u dan ook niet aantreffen dan wordt het pakket naar de dichtsbijzijnde afhaallocatie bij u in de buurt gebracht. U ontvangt een notificatie in uw bus met de locatie.
Via gespecialiseerd vervoer wordt er altijd vooraf een bezorgafspraak met u gemaakt.

Mocht een product niet voorradig zijn, dan staat er bij het product de verwachte levertijd. Mocht deze afwijken dan nemen wij direct contact met u op.


Vakkundige installatie

Uw aankoop kunnen wij vakkundig bij u thuis installeren of deze nu bij ons gekocht is of niet. Vraag naar de mogelijkheden.


Verzendkosten

Voor bestelling onder de 50 euro, worden er 10 euro verzendkosten berekend. Voor bestellingen vanaf 50 euro, worden er geen verzendkosten gerekend.