Verzending en bezorging

Verzendbevestiging

Nadat uw bestelling is verzonden ontvangt u van ons een bevestiging met het pakketnummer, waarmee u uw zending kunt volgen op de website van PostNL.

Sommige producten worden vanwege hun gewicht en/of afmetingen verzonden via in groot vervoer gespecialiseerde transporteurs. Er wordt direct na uw bestelling contact met u opgenomen om de afleverdag en het tijdstip met u te bepalen.

Via PostNL ontvangt u het pakket maximaal 24 uur nadat u de verzendbevestiging ontvangen heeft. Via gespecialiseerd vervoer duurt dit maximaal 3 werkdagen. Beide gelden voor Nederland en België.
Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan wordt het pakket de dag erna nogmaals bij u aangeboden. Mocht de vervoerder u dan ook niet aantreffen dan wordt het pakket naar de dichtstbijzijnde afhaal locatie bij u in de buurt gebracht. U ontvangt een notificatie in uw bus met de locatie.
Via gespecialiseerd vervoer wordt er altijd vooraf een bezorgafspraak met u gemaakt.

Mocht een product niet voorradig zijn, dan staat er bij het product de verwachte levertijd. Mocht deze afwijken dan nemen wij direct contact met u op.

Vakkundige installatie

Uw aankoop kunnen wij vakkundig bij u thuis installeren of deze nu bij ons gekocht is of niet. U kunt dit aangeven bij het plaatsen van uw bestelling, of vooraf bellen voor meer informatie.

Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde bedrijven voor het installeren van wifi-netwerken, domotica en hebben meerdere experts beschikbaar voor professionele installatie van uw audio/video apparatuur.

Verzendkosten

Voor bestelling onder de 50 euro, worden er 10 euro verzendkosten berekend. Voor bestellingen vanaf 50 euro, worden er geen verzendkosten gerekend.

Menu