KEF REFERENCE 2c Walnoot

REFERENCE 2c Centre Channel Luidspreker
REFERENCE 2c biedt een verbazingwekkende kijk- en luisterervaring. Een openbaring in helderheid, detail en emotie.

€ 5.000,00
2 a 5 werkdagen
SKU
KEF REFERENCE 2c-Walnoot

REFERENCE 2c Centre Channel Luidspreker
REFERENCE 2c biedt een verbazingwekkende kijk- en luisterervaring. Een openbaring in helderheid, detail en emotie.

REFERENCE 2c
Met dezelfde 125mm UNI-Q puntbron driver in een gesloten behuizing geflankeerd door twee krachtige 165mm laagdrivers. Reference 2c onthult alle subtiele details van soundtracks van film en muziek met dezelfde realistische en overweldigende helderheid dan de grotere Reference 4c. De dynamiek, ruimtelijkheid en spreiding zijn ronduit voortreffelijk en met de feilloos op elkaar afgestemde LF, MF en HF drivers wordt elk signaal volledig natuurgetrouw en gedetailleerd weergegeven.

Net als zijn grotere broer biedt Reference 2c ruim voldoende potentie om u, in kleinere luisterruimten, volledig onder te dompelen in de beleving van muziek of aktie. Een openbaring in helderheid, detail en emotie.

THE REFERENCE
De standaard waarmee anderen worden beoordeeld, de meetlat naar perfectie. De beste reproductie van opgenomen geluid. Dit is altijd het doel geweest van de legendarische Reference-serie van KEF. En na 40 jaar continue ontwikkeling, heeft de Reference haar naam als maatstaf voor high-end akoestische engineering meer dan verdiend.

Wanneer je een perfectionist bent als het om het genieten van film of muziek gaat, is het de naam die torenhoog boven de rest uitsteekt.

Meer informatie
Fabrikant KEF
Product Serie KEF - The Reference Series
Kleur Walnoot
Afwerking Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single, Bi- enTriple wiring
Maximale belastbaarheid 250-499 Watt
Ontwerp Gesloten
Principe 3-weg
Rendement middel (88-91 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan