KEF Kube12b

Kube12b Subwoofer
Een diep doorlopende laagweergave in je grote woonkamer. Met een forse 12-inch driver is de Kube12b de grootste en krachtigste van de KEF KUBE's. Een diep laag voor grote ruimtes.

€ 750,00
2 a 5 werkdagen
SKU
KEF Kube12b

Kube12b Subwoofer
Een diep doorlopende laagweergave in je grote woonkamer. Met een forse 12-inch driver is de Kube12b de grootste en krachtigste van de KEF KUBE's. Een diep laag voor grote ruimtes.

Ontdek nieuwe dimensies in weergave met Kube, KEF's krachtige subwoofers assortiment die de verborgen diepten van geluidsweergave openen.
Elk elegant ontworpen, volledig afgesloten behuizing, biedt moeiteloos een gecontroleerde explosieve kracht. iBX-technologie biedt de laagweergave een enorme dynamiek, waardoor het volle vermogen van de basunit vanaf een normaal luisterniveau tot ongekende luidheid kan worden benut. En met het unieke vermogen van KEF om alle drivers in huis te ontwerpen, te fabriceren en te integreren, brengen wij optimalisatie van het gehele systeem op een ongekend kwalitatief hoog niveau.

Immersiveness
Go deep or go home. KEF's ontwerp- en ingenieursteam sloegen de handen ineen om iBX te ontwikkelen. Dit Intelligent Bass Extension-algoritme creëert een diepte die het volledige potentieel van de driver los laat komen. Een ongeëvenaarde precisie en ultieme synchronisatie tussen versterker, driver en behuizing.

Easy configuration
Your room, your rules. Kube subwoofers bieden ongeëvenaarde flexibiliteit in configuratie. Met een scala aan LFE, lijn- en luidsprekerniveau-ingangen, Fase-selectie en 3 DSP-gestuurde EQ-instellingen om uw sub aan te passen aan elke plaatsing in de kamer. Stel de Kube op waar u wilt, combineer met elke luidspreker en met elke soort muziek en geniet van het diepste laag.

Integration
We’re on the same page. KEF is misschien wel de enige high-end fabrikant die zelf bedenkt, ontwerpt, drivers, behuizing en elektronica bouwt. Dit integratieniveau is het kenmerk voor onze inzet voor pure weergave met de Kube als klinkend resultaat.

Meer informatie
Fabrikant KEF
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat / Glanzend
Vermogen 180-300 Watt
Laagbereik 23-80 Hz (Laag)
Type subwoofer Frontfiring
Woofer 12 inch
Ontwerp Gesloten
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan