KEF Ci3-80QT

Ci3-80QT
Speciaal gebouwd voor inbouw in plafonds is de Ci3-80QT een krachtig gemotoriseerde luidspreker die de hoogste kwaliteit levert.

€ 500,00
2 a 5 werkdagen
SKU
KEF Ci3-80QT

Ci3-80QT
Speciaal gebouwd voor inbouw in plafonds is de Ci3-80QT een krachtig gemotoriseerde luidspreker die de hoogste kwaliteit levert.

Ci3-80QT
KEF’s gemotoriseerde Ci-serie is ontworpen om in het plafond te verdwijnen indien ze niet worden gebruikt. Ze zijn daarom ideaal voor uw thuisbioscoop, helemaal in combinatie met gemotoriseerde schermen, als onderdeel van een volledig geautomatiseerd systeem.


In de commerciële omgeving zijn ze zeer geschikt voor een discrete oplossing in vergaderruimten. Indien gewenst, leveren ze met één klik op de afstandsbediening een prachtig podium met een ijzersterk geluidsbeeld.

Kenmerken en voordelen
Doelbewust gemaakt voor het inbouwen in plafonds, is de Ci3-80QT de recentste aanwinst van de KEF Uni-Q Custom Installation Series. De drieweg Ci3-80QT combineert 100W belastbaarheid met een gevoeligheid van 87dB. Een HF unit is hierbij tussen twee polypropylene LF drivers van gelijke afmetingen bevestigd.

Vereist een extra 12 volt toevoer.
De dekrand en grill kunnen geverfd worden, zodat ze goed bij het interieur kleuren.

Specificaties
De Ci3-80QT bestaat uit een Uni-Q® array met een samenvallende, dubbele neodymium magneet, 15mm (3⁄5in.) aluminium dome tweeter, een 75mm polypropylene midrange unit en twee 75mm bas drivers. De prestatie moet tenminste aan de volgende criteria voldoen:

Frequentierespons 1 meter on-axis met swept sinusoïde is 87Hz tot 27kHz, gevoeligheid is tenminste 87dB voor 2.83V@1m. De impedantie en het maximale belastbaarheid zijn 100W bij 8 ohm.

Meer informatie
Fabrikant KEF
Product Serie KEF - Ci Series
Kleur Wit
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan