KEF Blade Two Hoogglans Zwart (set van 2)

BLADE TWO

BLADE TWO. Hetzelfde DNA. Dezelfde opvallende esthetiek. Dezelfde geavanceerde driver technologie en haar unieke puntbron configuratie. En bovenal, dezelfde weelderige, fenomenale weergave.

€ 20.000,00
2 a 5 werkdagen
SKU
KEF Blade Two-Hoogglans Zwart

BLADE TWO

BLADE TWO. Hetzelfde DNA. Dezelfde opvallende esthetiek. Dezelfde geavanceerde driver technologie en haar unieke puntbron configuratie. En bovenal, dezelfde weelderige, fenomenale weergave.

Compromisloze innovatie

Net als de originele BLADE is BLADE TWEE gebaseerd op dezelfde geavanceerde materialen en innovatieve technologieën. De drivers in beide modellen delen de verfijnde verbeteringen die verantwoordelijk zijn voor de magie van het concept.

Het is een spectaculair warm en breed afgestraalde weergave van geluid, waar je ook zit. Naadloos. Volledig natuurlijk, zelfs wanneer luid wordt gespeeld. Moeiteloos accuraat in elk klein detail, en zo emotioneel als een live performance.

Als je muziek houdt, zul je bemerken dat de jaren die nodig waren om de droom werkelijkheid te laten worden de moeite waard is geweest.


BLADE & BLADE TWO

Met dezelfde acoustische bravoure en iconische vormgeving, alleen ietsje kleiner, is de BLADE TWO gemakkeljker in kleinere ruimtes in te passen en is ook de extreme basextensie tot een huiselijke verhouding gebracht. Verder ademt BLADE TWO hetzelfde DNA. Dezelfde esthetiek. Dezelfde geavanceerde drivertechnologie en unieke 'single apparent source'-configuratie. Maar vooral hetzelfde rijke, fenomenaal realistische geluid.

BLADE en BLADE TWO delen een nieuwe architectuur voor de ideale puntbron. Vier geavanceerde basdrivers (225 mm/9-in. voor BLADE, 165 mm/6,5-in. voor BLADE TWO) die zo zijn samengesteld dat hun gezamenlijke akoestische middelpunt vanuit precies hetzelfde punt in de ruimte komt als dat van de Uni-Q HF/MF driver array. Het gevolg: het geluid komt werkelijk vanuit één enkele, foutloos coherente bron.

De slanke parabolische behuizing is zowel voor wat betreft vormgeving als akoestiek volledig inert. Dit betekent dat de behuizing nooit enig effect zal hebben op de puurheid van de output. Aan de binnenkant vind je een nieuwe en ingenieuze ventilatie-, verstijvings- en geluidstechnologie. Elk onderdeel doet zo comfortabel zijn werk binnen zijn werkgebied, dat het resultaat merkbaar preciezer is dan mogelijk met conventionele luidsprekers.

Net zoals het de filosofie van KEF is om te blijven innoveren voor een nog preciezer en realistischer geluid, gaan de BLADE-luidsprekers over het perfectioneren van een baanbrekend concept. Dit om mensen die écht van muziek houden, écht te laten genieten. Wat uw smaak ook is, BLADE en BLADE TWO zijn wat elk groots ontwerp nastreeft: het beste zijn wat mogelijk is.

Kent Engineering and Foundry Editions

In lijn met de geraffineerde technologie die ze herbergen, zijn de oogstrelende BLADE- en BLADE TWO-behuizingen in diverse verleidelijke afwerkingen te krijgen: Piano Black, Snow White, Warm Metallic Grey, Light Metallic Silver en Racing Red. Bovendien zijn er twee speciale ‘Kent Engineering and Foundry’-afwerkingen, die recht doen aan KEF's ongeëvenaarde erfenis van meer dan 50 jaar aan continue innovatie.

Met Frosted Blue, een knipoog naar de oorspronkelijke kleur van het KEF-logo, en met Frosted Copper Black, voorzien de Kent Engineering and Foundry-edities de laatste BLADE-technologie van een subtiele uitstraling met een rijk verleden.

Met de tijd zal elke denkbare kleur verkrijgbaar zijn. Want net als alle andere aspecten van BLADE en BLADE TWO gaat het erom, om alles tot in het kleinste detail precies goed te krijgen.

Meer informatie
Fabrikant KEF
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single en Bi-wiring
Maximale belastbaarheid 250-499 Watt
Ontwerp Bassreflex
Principe 3-weg
Rendement middel (88-91 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan