Isotek EVO3 Premier 1.5 meter C15

De EVO3 Premier levert een uitstekende prestatie met een uitzonderlijk prijs/kwaliteitverhouding. Zonder enige afbreuk te doen aan de kwaliteit van onderdelen en gebruikte materialen.

€ 149,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Isotek EVO3 Premier 1.5 meter C15

GET CONNECTED - Verstevig elke link
IsoTek biedt een hele reeks topklasse stroomkabels als aanvulling op haar geavanceerde power conditioner- en sinusgolfgeneratorreeks. Ontstaan vanuit een ethos om enkel en alleen de allerbeste componenten en materialen toe te passen. De nieuwe EVO3-stroomkabels bieden op elk niveau een ongeëvenaarde prestatie. Alle kabels bevatten ultrazuiver koper dat vervolgens is verzilverd. Voor isolatie of diëlektrica is van het hoogwaardigste FEP Teflon gebruikt. Elke kabel van de meermaals bekroonde Premier-reeks bevat een met 24 karaats goud verguld, massief koperen stekkereind.

 

VOOR ALLE SYSTEMEN: €100 - €100.000


De meest betaalbare netvoedingskabel van IsoTek, de EVO3 Premier, werd ingegeven door gesprekken met high-end elektronicabedrijven. Vele van hen produceren audioapparatuur ter waarde van tienduizenden euro’s. Toch worden zij geleverd met voedingskabels van een inferieure kwaliteit die de prestatie aanzienlijk beperken.

Dit was voor hen de aanleiding om op zoek te gaan naar een hoogwaardig alternatief dat de standaard geometrische principes in acht neemt, maar waar elk element met veel aandacht volgens de hoogst mogelijke standaard is ontwikkeld en geproduceerd. Veel merken bieden wel hoogwaardige voedingskabels, maar deze zijn vaak zeer prijzig en niet toepasbaar vanwege hun inflexibiliteit en gewicht. Het doel was een vergelijkbaar prestatieniveau, maar dan praktisch en voor een fractie van de prijs.

De EVO3 Premier levert een uitstekende prestatie met een uitzonderlijk prijs/kwaliteitverhouding. Zonder enige afbreuk te doen aan de kwaliteit van onderdelen en gebruikte materialen.

SPECIFICATIES
IsoTek Premier is slim vervaardigd met hoogwaardige materialen. Een uitstekend presterende voedingskabel met mechanische integriteit. Duurzaam en met een mooi prijskaartje.

 • Kabellengte: 1,5m standaard (geen op maat gemaakte lengtes beschikbaar)
 • Buitenste diameter: 10mm
 • Buitenmantel: PVC met hoge flexibiliteit
 • Barriëre/pakking: Papieren pakking
 • Vuller: Katoen
 • Isolatie/diëlektrisch: Fluorinated Ethylene Propylene (FEP,  gefluoreerde ethyleen propyleen)
 • Geleiders: 3 x 2 vierkante mm
 • Materiaal: Verzilverd 99,9999% zuurstofvrij koper 
 • Propagatie van vermogenscapaciteit: 16A
 • Uniek stekkereind: Uitgerust met speciale audiofiele, gegoten stekkereinden van met 24 karaats goud vergulde OFC geleider-pins
 • Toepassingen: Geschikt voor cd-spelers, voorversterkers, tuners, vermogensversterkers, Blu-ray-spelers, muziekservers, tv’s, soundbars en meer!!
Meer informatie
Fabrikant IsoTek
Product Serie n.v.t.
Kleur n.v.t.
Afwerking n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan