Hegel P30 Zwart

De P30 is de beste voorversterker die Hegel ooit heeft ontwikkeld. Met zijn gepatenteerde technologie en met de hand op elkaar afgestemde componenten is de P30 een zelfverzekerde concurrent in de race naar de beste voorversterker ter wereld.

€ 6.295,00
1 a 2 weken
SKU
P30 Zwart

De P30 is de beste voorversterker die Hegel ooit heeft ontwikkeld. Met zijn gepatenteerde technologie en met de hand op elkaar afgestemde componenten is de P30 een zelfverzekerde concurrent in de race naar de beste voorversterker ter wereld. Ongeacht de prijs. Ondanks wat veel hifi-liefhebbers geloven, zijn voorversterkers eigenlijk een van de moeilijkste audiocomponenten om te ontwikkelen. Tegelijkertijd is het een van de belangrijkste componenten in een goed klinkend systeem. De reden is dat de signaalsterkte zeer laag is bij het binnenkomen van de voorversterker en daarom zeer gevoelige hoogfrequente ruis- en vervormingselementen is. De meest kritische fase in de voorversterker is de volumeregeling, en in de P30 is dit een meesterwerk op zich. De fysieke volumeknop wordt alleen gebruikt om het gewenste volume-uitgangsniveau voor de reeks Gigahertz MOS-transistors te beschrijven. Deze leiden het muzieksignaal via een netwerk van hoogwaardige weerstanden die het signaalniveau verlagen.

Na het volumeregelingscircuit wordt het signaal door het versterkingscircuit geleid. Voor het eerst gebruiken we de gepatenteerde SoundEngine-technologie in de voorversterker. Gecombineerd met het gebruik van Hegel van met de hand aangepaste FET-transistors, resulteert dit in onovertroffen niveaus van muzikale vervorming en ruis. In totaal passeert het muzieksignaal slechts 2 transistoren en tussen 1 en 3 weerstanden op zijn weg door de P30. Het geluid dat je van de P30 hoort, kan alleen worden omschreven als organisch en heel natuurlijk. Om een journalist te citeren: "De Hegel klinkt zoveel natuurlijker dan mijn vorige referentie. En hij doet dit zonder zichzelf te laten flitsen met goud en diamanten".

De Hegel P30 heeft 2 paar gebalanceerde ingangen (XLR) en 3 reguliere ongebalanceerde (RCA). Daarnaast heeft het een Home Theatre-ingang waarmee u het kunt integreren in een Home Theatre-systeem. De P30 heeft ook een 3,5 mm IR-directe ingang en een 12V triggeruitgang. De Hegel P30 is verkrijgbaar in zowel zilveren als zwarte afwerking, dus hij kan worden gecombineerd met zowel de H30- als de H20-eindversterkers.

Meer informatie
Fabrikant Hegel
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen RCA in, RCA uit, XLR in, XLR uit
Vermogen NVT
Soort versterker Voorversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan