Hegel P20 Zwart

De P20 is onze instapvoorversterker en biedt een betaalbare toegang tot de Hegel Reference-productlijn. Het ontwerpen van de P20 was geen taak die we licht hebben genomen.

€ 2.895,00
1 a 2 weken
SKU
P20 Zwart

De P20 is onze instapvoorversterker en biedt een betaalbare toegang tot de Hegel Reference-productlijn. Het ontwerpen van de P20 was geen taak die we licht hebben genomen. Veel van de ideeën en concepten zijn overgenomen van zijn grotere broer. Hoewel verkleind, blijven veel van de goede eigenschappen over: de enorme soundstage, de diepe ritmische basweergave, de perfecte timing ... Kortom, het gevoel er bij de artiesten te zijn. De P20 wordt geleverd met een hoogwaardige systeemafstandsbediening, gefreesd uit één massief stuk aluminium. Het heeft dezelfde parelgestraald en geanodiseerd oppervlak als de voorversterker zelf. Je kunt echt de kwaliteit voelen van elk onderdeel van de P20; niet alleen horen. Er zijn in totaal 5 reguliere ingangen. Zowel evenwichtig als onevenwichtig. Bovendien maakt een speciale Home Theatre-ingang integratie in Home Theatre-systemen mogelijk. Ten slotte zijn er zowel gebalanceerde als ongebalanceerde uitgangen en een vaste lijnniveau-uitgang.

Het idee achter de P20 was, zoals gezegd, om een meer betaalbare instap in onze lijn van separaten te bieden. Maar bovenal was het om een nieuwe standaard van prijs en prestaties in voorversterkers te stellen. Iets wat we denken te hebben bereikt. De voorversterker is misschien wel de meest delicate eenheid in een geluidssysteem. Omdat de signaalniveaus zo laag zijn, smeren zelfs de kleinste niveaus van ruis of vervorming het beeld en maskeren de kleine details die de muziek verlevendigen. Bij het ontwerpen van de P20 bereikten we de hoogste geluidskwaliteit voor zo'n lage prijs met behulp van gloednieuwe technologieën, zoals Silicium Germanium-transistoren. Daarnaast hebben we hoogfrequente componenten geïmplementeerd die niet oorspronkelijk voor audio waren ontworpen en gebruiken we ze op manieren die nog nooit eerder waren gedaan. Het resultaat is een open en natuurlijk klinkende voorversterker tegen een zeer concurrerende prijs.

Meer informatie
Fabrikant Hegel
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen RCA in, RCA uit, XLR in, XLR uit
Vermogen NVT
Soort versterker Voorversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Upsell Products