Hegel HD30 Zilver

De HD30 is het ultieme digitale bedieningscentrum. Het doet alles waar je van kunt dromen, en doet dat met kwaliteit van wereldklasse.

€ 4.595,00
1 a 2 weken
SKU
HD30 Zilver

De HD30 is het ultieme digitale bedieningscentrum. Het doet alles waar je van kunt dromen, en doet dat met kwaliteit van wereldklasse. Er is een overvloed aan ingangen, variërend van gebalanceerde AES/EBU- en BNC-connectoren tot netwerk- en USB-verbindingen - waarbij deze laatste ook DSD-signalen accepteert. Met de ingebouwde volumeregelaar kunt u rechtstreeks verbinding maken met een eindversterker of een paar actieve luidsprekers. Zeer geavanceerde voedingen en een zorgvuldige lay-out brengen de ruisvloer naar een verbluffende -150dB. Kortom ... Durf je het zelfs te proberen?

Bij het ontwerpen van een digitaal-naar-analoog converter van wereldklasse, maakt u in wezen een meesterwerk. Een voor anderen om te proberen te kopiëren. Het is niet voldoende om de beste componenten op de markt te selecteren en slim in te delen. Bij het maken van een meesterwerk moet je je afvragen of je het beter dan het beste kunt maken. De HD30 was zo'n meesterwerkproject. Om doelen te bereiken die tot nu toe als onbereikbaar werden gezien, moeten we de beste meetapparatuur ter wereld aanpassen. Gewoon om onze klokkristallen en voedingen te kunnen afstemmen. We ontwierpen moederklokken van de grond af en gingen tot het uiterste om ultra geluidsarme voedingen en afscherming tegen externe interferentie te ontwerpen. De resultaten zijn verbluffend. De muzikaliteit van de HD30 is op een niveau dat nog nooit eerder is gehoord. Je kunt instrumenten ervaren en vrijwel de kamer voelen waarin ze spelen. Je voelt de glimlach zich verbreden in je gezicht en het haar op je armen opstijgen wanneer de HD30 begint te spelen. De vinger raakt de snaar, een milliseconde voordat de gitaar begint te klinken. De zanger trekt die adem van verwachting vlak voordat hij begint te spelen voor een live publiek.

Of u nu kiest voor Apple AirPlay, een CD-speler, een computer of een ander apparaat. De HD30 brengt alle muziek en enthousiasme die in de opname aanwezig is.

Meer informatie
Fabrikant Hegel
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Aansluitingen AES/EBU, Coaxiaal in, Optisch in, RCA uit, USB B in, XLR uit
Functies DAC, Voorversterking
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan