Hegel H20 Zwart

De Hegel H20 bevat de nieuwste versie van de Hegel FET-technologie. Een praktisch voordeel van de H20 FET-technologie is een meer ritmisch geluid.

€ 5.395,00
1 a 2 weken
SKU
H20 Zwart

De Hegel H20 bevat de nieuwste versie van de Hegel FET-technologie. Een praktisch voordeel van de H20 FET-technologie is een meer ritmisch geluid. Het is gewoon beter om een baslijn opnieuw te maken. Een ander essentieel element is het verwijderen van harmonische echo's in de hogere frequenties, wat resulteert in veel meer details en nog steeds een vloeiender en natuurlijker geluid. Het kernontwerp van de H20 is gebaseerd op de H30-referentieversterker, met de best mogelijke implementatie van onze gepatenteerde en laser getrimde SoundEngine-modules. Ook ontworpen in de tijdloze Hegel-look, past het in elk modern of klassiek huis. Slechts een enkele knop aan de voorzijde en een massieve kraal gestraald en geanodiseerd voorpaneel. Een echt stijf ontwerp met meer dan 1,5 kg aluminium alleen al in het voorpaneel.

Ook nieuw is de H20 met kraalgestraald en geanodiseerd boven- en zijkleppen. Dit draagt bij aan de exclusieve uitstraling en het algehele ontwerp is consistenter. De Hegel H20 is een opmerkelijke eindversterker met vermogens van meer dan 130 Ampere. Extreem lage vervormingsniveaus. Een van de hoogste dempingsfactoren in de industrie en volledige controle over de luidsprekers. Dit alles om u het meest natuurlijke, ritmische en dynamische geluid op de markt van vandaag te geven.

Meer informatie
Fabrikant Hegel
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen RCA in, XLR in
Vermogen 180-300 Watt
Soort versterker Eindversterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Upsell Products