Hegel H120 Wit

De meermaals bekroonde ontwerpen die door de jaren heen luisteraars hebben verblind met hun combinatie van rauwe dynamiek en delicate natuurlijkheid. De H120 draagt die erfenis met zich mee, maar dan in een kleinere en goedkopere verpakking.

€ 2.595,00
1 a 2 weken
SKU
H120 Wit

Staande op de schouders van GIANTS, draagt ​​de H120 de trotse geschiedenis van HEGEL-versterkers voort. De meermaals bekroonde ontwerpen die door de jaren heen luisteraars hebben verblind met hun combinatie van rauwe dynamiek en delicate natuurlijkheid. De H120 draagt ​​die erfenis met zich mee, maar dan in een kleinere en goedkopere verpakking.

"Als ik verder heb gezien, is het door op de schouders van Giants te gaan staan" - zei Isaac Newton in 1675. Zonder onszelf te vergelijken met Isaac, claimen we hetzelfde voor de H120. Het is een relatief betaalbare geïntegreerde versterker die niet mogelijk zou zijn geweest, ware het niet dat zijn broers aan het ontwerp waren. De Hegel H120 is een kleine stap vooruit ten opzichte van onze instapversterkers in termen van prijs, maar het is (en we onthouden ons hier van de voor de hand liggende citaten) een solide stap vooruit in functies en prestaties. De aanzienlijk grotere voeding zorgt voor een meer dynamisch geluid en kan worden gecombineerd met grote luidsprekers met een meer uitdagende aandrijfbelastingen. Het digitale gedeelte is rechtstreeks afkomstig van zijn grotere broers en zussen, en dit is echt de kern van de H120. We zien de typische gebruiker van de H120 als mensen die van digitale muziekstreaming houden. Voor het geld beweren we dat de H120 dat beter doet dan al het andere.

De digitaal-naar-analoog-conversie is van de hoogste kwaliteit in de H120, met technologie die vanaf de grond af is vervaardigd door Hegel. We nemen de volledige controle over de digitale datastroom, met behulp van technologie die is ontwikkeld op basis van onze absolute referentieproducten, waardoor digitale muziek in zijn puurste vorm wordt afgeleverd. Het resultaat voor u is een perfect natuurlijk geluid, zonder artefacten waardoor u het volume lager wilt zetten. De H120 heeft Apple Airplay, Spotify Connect, IP Control, Control4 en upnp-streaming. Meer functies zijn al in ontwikkeling en zullen gratis worden aangeboden met behulp van de eenvoudige software-updatefunctie. Alle ingangen zijn configureerbaar voor volume-bypass, zodat je kunt integreren in een thuisbioscoop of met (bijvoorbeeld) een Bluesound of Sonos. Wat u ook wilt, u kunt het doen met de H120.

De H120 maakt gebruik van het Hegel SoundEngine 2-versterkerplatform waardoor een dempingsfactor hoger dan 2000 mogelijk is, samen met extreem lage vervormingsniveaus. Details over de SoundEngine zijn te vinden op hegel.com. In veel opzichten werkt het als een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking. Het vergelijkt de output van de versterker met de input. Het detecteert alle geluidsvervuiling (vervorming) en speelt dit voorwaarts af naar de luidsprekeruitgang, maar in omgekeerde fase. Zoals 1 min 1 is gelijk aan 0. Het heft alle vervuiling in realtime op, waardoor je alleen het meest natuurlijke geluid krijgt. De SoundEngine-technologie is ontwikkeld gedurende meer dan 30 jaar, vanaf de conceptie tot waar het nu is. Miljoenen dollars werden geïnvesteerd in de eerste ontwikkeling. Het is wat de geluidsprestaties voor het geld in de H120 mogelijk maakt.

Meer informatie
Fabrikant Hegel
Product Serie n.v.t.
Kleur Wit
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in, RCA in, RCA uit, USB B in, XLR in
Vermogen 50-90 Watt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan