Primare i25 Introductie Event

De introductie van de Primare I25 samen met Creaktiv audio/video meubels - Zaterdag 23 maart 2019, Hinthamerstraat 111, 5211MH, 's-Hertogenbosch

Interesse in de nieuwe Primare I25

Heeft u interesse in de nieuwe Primare I25? U bent op zaterdag 23 maart heel de dag welkom bij ons in de winkel. De gehele dag door hebben wij uitgebreide demonstraties met de Primare I25 inclusief uitleg over de mogelijkheden. Natuurlijk hebben wij heel de dag door ook speciale inruil acties, en de koffie staat altijd voor u klaar.

Primare I25: geïntegreerde versterker met analoge ingangen en optionele uitbreidingsmodules

De nieuw gepresenteerde I25 van het Zweedse Primare is in eerste instantie een gewone geïntegreerde stereoversterker met een vijftal analoge cinch-ingangen, maar door de toevoeging van modules kan het apparaat worden getransformeerd in een analoog en digitaal muziekregelcentrum.

Het hart van de I25 zijn de versterkertrappen volgens het nieuwe UFPD2 Power System, Primare's interpretatie van klasse D-versterking. De I25 kan ondanks zijn bescheiden afmetingen twee keer 100 Watt aan acht Ohm leveren of twee keer 200 Watt aan vier Ohm. Primare benadrukt de absolute lineairiteit van de weergave over het hele frequentiebereik, zodat een natuurlijk, helder en transparant geluid wordt gepresenteerd. De I25 heeft standaard vijf analoge cinch-ingangen en twee cinch-uitgangen, een pre-out en een line-out.

Aan de achterkant zijn een tweetal uitbreidingslots te zien. Eén daarvan is bedoeld voor plaatsing van een dac-module genaamd DM35 Digital Analog Conversion Stage. De dac-module heeft vier optische, twee coaxiale en een enkele usb-ingang. De dac-chip is van AKM, type AK4497 die PCM-signaal tot 24 bit/384 kHz en DSD tot DSD256 kan verwerken.

Het tweede uitbreidingslot is bedoeld voor plaatsing van de Prisma-module, waardoor de I25 wordt uitgebreid tot streamer die digitaal muzieksignaal kan binnenhalen via LAN/RJ-45, wifi of bluetooth. De Prisma-module is ook voorzien van een usb-poort ter aansluiting van een usb-schijf. De Prisma-technologie voorziet ook in multi-room en multi-zone ondersteuning. Apple AirPlay, Google Chromecast en Spotify Connect worden standaard ondersteund.

De I25 heeft een sober maar tijdloos uiterlijk en staat op drie solide voeten. De koper kan kiezen uit een zwarte of titaniumkleurige uitvoering. De I25 meet 430 x 106 x 420 millimeter en weegt 11 kilogram. Wie in eerste instantie een I25 zonder modules zou kopen, zou later de modules alsnog kunnen laten plaatsen.