Audio show met Rega en Totem Acoustic
Zaterdag 14 september 2019
Hinthamerstraat 74, 5211MR, 's-Hertogenbosch


Locatie

De show vind plaats in het Cultureelcentrum Babel (voorheen Muzerije) aan de Hinthamerstraat 74 in 's Hertogenbosch. Babel is gelegen schuin tegenover onze eigen winkel, dus komt u voor de Audioshow, kom ook even langs in onze winkel.

Parkeren

Parkeren kan in de Hinthamerstraat, of in de parkeergarage aan de St. Josephstraat (loopafstand 2 minuten). Ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. De locatie is ongeveer 10 minuten lopen vanaf 's-Hertogenbosch centraal station en de St. Josephstraat bushalte om de hoek naast de parkeergarage op ongeveer 2 minuten lopen.

Datum en tijd

De show is op 14 september 2019 en zal beginnen op 10:00 en eindigen op 17:00. Er zijn verschillende demonstraties tijdens de show op verschillende tijden.


PRIMEURS!

Tijdens de show worden er enkele nieuwe producten geïntroduceerd van Totem Acoustic, deze zijn voor het eerste te zien in Nederland. Hoewel wij hier vooraf niet al te veel over willen verklappen, kunnen we al wel vertellen dat het gaat om een tweetal nieuwe luidsprekers. Voor meer informatie en demonstraties moet u toch echt even langs komen op 14 september. We gaan ook proberen om een introductie te doen van een nieuw product van Rega, maar dit kunnen we nog niet met 100% zekerheid zeggen.

Wat is er te zien en horen?

Naast de nieuwe producten van Totem Acoustic, is er natuurlijk veel meer spannends te zien en te horen. Van Rega zal de gehele linie van platenspelers opgesteld staan om te bezichtigen. Van deze platenspelers is de RP10 Aphelion natuurlijk de mooiste die Rega tot hun beschikking heeft. De Rega RP10 Aphelion zal opgesteld worden met een Reference Aura phono-voorversterker, om te laten zien wat er uit platen gehaald kan worden.