Denon PMA-60 Zilver

Denon Design Series digitale geïntegreerde stereoversterker. Échte Hi-Fi voor de moderne levensstijl.

€ 619,00
2 a 3 weken
SKU
Denon PMA-60-Zilver

Het resultaat van meer dan 100 jaar nauwkeurige audioweergave 

We zijn al langer dan een eeuw bezig met het ontwikkelen van het perfecte geluid. Daarom noemden we onze hifi-producten de eerste jaren 'audiocomponenten met hoge precisie'. En dat streven is nog altijd niet veranderd: het draait allemaal om prestaties. Met dit in ons achterhoofd besloten we dat onze nieuwste producten weliswaar compact en gestroomlijnd moesten zijn, maar ook echte high-fidelitycomponenten moesten zijn. Met andere woorden, ze moesten helemaal Denon zijn. Dat is wat de Denon design-serie is: onvervalste hifi voor de moderne levensstijl.

  • Klasse-D versterking met nieuwe generatie DDFA-versterkertechnologie
  • Volledig digitale verwerking
  • Advanced AL32 Processing Plus brengt het hoge resolutie geluid dichterbij de originele opname
  • DSD 11.2 MHz & PCM 384 kHz / 32-bits compatibel USB-DAC
  • Digitale isolator schakelt ruis van de pc uit
  • Geavanceerd master clock-ontwerp
  • Hoogwaardige hoofdtelefoonversterker
  • Compatibel met Bluetooth (aptX Low Latency/AAC/SBC, NFC compatibel)
  • Schitterend afgewerkte aluminium panelen

Digitaal geïntegreerde stereoversterker
De PMA-60 versterker biedt onvervalst Denon-geluid en levert ondanks zijn compacte formaat uitstekende prestaties. Dankzij de Denon-technologie die gedurende vele jaren ontwikkeld is, zoals de geavanceerde AL32-audioverwerking waarmee digitale data wordt omgezet in prachtige muziek. Met analoge en digitale aansluitopties en Bluetooth® is het streamen van audio vanaf je computer of draagbaar apparaat een fluitje van een cent. En als je van audio met hoge resolutie houdt, dan is deze versterker met zijn USB-B-ingang echt iets voor jou. Met een uitgang van 50 W per kanaal is dit apparaat geschikt voor de meest uiteenlopende luidsprekertypes. Dankzij zijn compacte vormgeving past de versterker in kleine ruimtes, en je kunt de PMA-60 zelfs verticaal plaatsen - de richting van het OLED-scherm past zich automatisch aan.

Volledig digitale verwerking
Aangezien de DDFA een versterker met digitale ingang uit de D-klasse is, vinden interpolatieverwerking door de Advanced AL32 PP-technologie, volumeaanpassing, versterking en feedback management bij het afspelen van een digitale bron allemaal plaats in het digitale domein. Hierdoor kan de invloed van geluid van buitenaf worden beperkt en eventuele problemen met de analoge versterkers worden voorkomen. Het eindresultaat is een breed klankbereik met uitstekende transparantie en resolutie. Advanced AL32 Processing Plus is alleen compatibel met PCM-signalen.

Hifi-componenten op maat zoals in Denon's hoogwaardige NE-serie
We hebben een aantal elektrolytische audiocondensatoren, resistoren en foliecondensatoren toegevoegd die ook worden gebruikt in de NE-serie, een nieuwe generatie bekende hifi-componenten. Deze optimale onderdelen zijn geselecteerd door onze belangrijkste geluidstechnicus na herhaaldelijke testen. Voor een nog verfijndere geluidskwaliteit introduceerden we onderdelen op maat in samenwerking met fabrikanten van elektrolytische condensatoronderdelen.

Krachtig en gedetailleerd geluid
Het geavanceerde versterkergedeelte gebruikt Qualcomm DDFA®-technologie voor een fantastisch geluid vanuit een compacte vormfactor. Het uitgangstrapcircuit is apart opgebouwd, voor een hogere signaal/ruisverhouding en minder vervorming in vergelijking met conventionele versterkers in de D-klasse. Het geavanceerde versterkersysteem biedt superieure audiokwaliteit in combinatie met een efficiency van 50W bij 4 ohm. Dankzij de hoogwaardige meerwegspeakeraansluitingen kun je luidsprekerkabels aansluiten via onbeklede draad, aansluitpennen en banaanstekkers.

Master clock design
Denons geavanceerde AL32 adopteert het Master Clock-ontwerp welke opereert met FPGA en digitale audio via USB. Dankzij dit geavanceerde master clock-ontwerp met digitale audio-interface, biedt de PMA-60 ultra-lage jitter. Door ieder digitaal circuit nauwkeurig te synchroniseren met de hoogwaardige master clock, wordt de meest verfijnde audioweergave met verminderde jitter gerealiseerd. Daarbij schakelt het ontwerp tussen 44.1 kHz en 48 kHz klokken afhankelijk van de bemonsteringsfrequentie van het inputsignaal, zodat de klok met de meest optimale frequentie wordt gebruikt. Door jitter ten gevolge van niet-integrale vermenigvuldiging te voorkomen, onderdrukken we golfvormende fluctuatie in de tijdasrichting en leveren we de allerbeste signaalverwerking.

Precieze digitale volumeregeling
Het volume kan precies worden aangepast in stappen van 1dB. Aangezien verwerking volledig plaatsvindt in het digitale domein, kunnen gangfouten en overspraak en daarmee volumeverschil tussen de linker- en rechterkanalen helemaal worden voorkomen.

Unieke Denon audioverwerking
Om je favoriete digitale audiobestanden geheel tot hun recht te laten komen, gebruikt de PMA-60 Denons geavanceerde AL32-digital audio processingsysteem. De AL32 processing-technologie, die ook is toegepast op de premium discspelers en andere digitale audiocomponenten van Denon, biedt upscaling, digitale filtering en noise-shaping van lagere bitrates tot volledige 32-bits audio, voor een opmerkelijk hoog dynamisch bereik en een merkbaar betere resolutie bij lage volumes. Je digitale audiobestanden klonken nog nooit zo goed.

Compatibel met 192 kHz/24 bits digitale input
De PMA-60 heeft twee optische digitale ingangen en één coaxiale digitale ingang die kan worden verbonden met digitale apparaten zoals tv's en cd-spelers. Deze ingangen zijn compatibel met hoge resolutie geluidsbronnen met een maximum van 192kHz/24-bit.

Audio met hoge resolutie via je computer
Via de USB-B-ingang aan de achterzijde kun je je Mac of PC met de PMA-60 verbinden en genieten van audio met hoge resolutie. De PMA-60 kan PCM-bestanden met een hoge resolutie afspelen tot 32 bits, 384 kHz, alsmede 2,8 en zelfs 11.2 MHz DSD-bestanden (DSD is het geavanceerde digitale audiocoderingssysteem van SACD). Een USB-A naar USB-B-kabel wordt meegeleverd. De PMA-60 bevat een speciaal geluidsisolatieblok vóór de digitale versterker en D/A-conversieblok om digitale ruis die via de USB-poort wordt opgewekt te elimineren.

Bluetooth met aptX Low Latency en NFC
Met één druk op de speciale knop op het voorpaneel van de PMA-60 kun je via de snelle en eenvoudige Bluetooth-verbinding je favoriete audiobestanden streamen vanaf je draagbare apparaten. De PMA-60 is uitgerust met NFC (Near Field Communication) voor een nóg snellere verbinding. Je hoeft alleen maar het Bluetooth-apparaat met NFC-functie te activeren en het naast het N-merkteken op de PMA-60 (op het zijpaneel) te plaatsen. Het apparaat wordt nu onmiddellijk verbonden zonder dat handmatig een wachtwoord hoeft te worden ingevoerd. De PMA-60 is, om audio van cd-kwaliteit te kunnen weergeven, uitgerust met de allernieuwste CSR aptX Low Latency-decodering, die zonder problemen met lipsynchronisatie een optimale tijdsynchronisatie biedt als de audio vanaf een videobron wordt afgespeeld.

Hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang
Voor de beste audiokwaliteit is de PMA-60 uitgerust met een apart circuit voor de hoofdtelefoonversterker, dat zich kenmerkt door een high-speed operationele breedbandversterker met ultralage vervorming die is gekoppeld aan een volledig afzonderlijke laatste uitgangstrap. De PMA-60 is, om te kunnen worden gebruikt met een breed scala aan hoofdtelefoontypes, uitgerust met een instelbare regeling van de hoofdtelefoon-impedantie. Om de hoofdtelefoon-impedantie en de gain van de versterker precies op elkaar af te kunnen stemmen zijn er drie instellingen: een lage, gemiddelde en hoge impedantie. De hoofdtelefoonaansluiting heeft een 6,3 mm-connector en is daarmee geschikt voor hoofdtelefoons in het professionele en premiumsegment.

Pure klasse en elegant ontwerp
De Design-serie van Denon valt op door de combinatie van zacht uitziend aluminium, zilverkleurige accenten en een mix van glanzende en matzwarte oppervlakken. Op de frisse OLED-displays zie je in een oogopslag alles wat je moet weten, door middel van pictogrammen en tekst. En de PMA-60 en DCD-50 vallen echt op als ze horizontaal of verticaal worden gebruikt.

Onvervalste hifi in een essentiële stijl
De Design-serie staat voor superieur geluid en maximale stijl. Alleen dankzij Denon's verfijnde digitale technologie en meer dan een eeuw technische audio-expertise, was het mogelijk om al deze prestaties met een compact en werkelijk uniek ontwerp te combineren. Als je naar de Design-serie kijkt, zul je toegeven dat er niets aan ontbreekt en dat deze schoonheid en prestaties in zich verenigt. Luister naar de Design-serie en bereid je voor op een verrassing.

Meer informatie
Fabrikant Denon
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in, RCA in, Sub 1 RCA pre-out, USB B in
Vermogen 1-50 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan