Denon PMA-30 Zilver

Denon Design Series digitaal geïntegreerde stereoversterker. Échte Hi-Fi voor de moderne levensstijl.

€ 399,00
2 a 3 weken
SKU
Denon PMA-30-Zilver

OVERZICHT - PMA-30

Het resultaat van meer dan 100 jaar nauwkeurige audioweergave
We zijn al langer dan een eeuw bezig met het ontwikkelen van het perfecte geluid. Daarom noemden we onze hifi-producten de eerste jaren 'audiocomponenten met hoge precisie'. En dat streven is nog altijd niet veranderd: het draait allemaal om prestaties. Met dit in ons achterhoofd besloten we dat onze nieuwste producten weliswaar compact en gestroomlijnd moesten zijn, maar ook echte high-fidelitycomponenten moesten zijn. Met andere woorden, ze moesten helemaal Denon zijn. Dat is wat de Denon design-serie is: onvervalste hifi voor de moderne levensstijl.

  • Krachtige BTL-configuratie klasse-D versterker
  • Volledig digitale verwerking
  • Geavanceerd master clock-ontwerp
  • Hoogwaardige hoofdtelefoonversterker
  • Compatibel met Bluetooth (aptX Low Latency/AAC/SBC compatibel)
  • Schitterend afgewerkte aluminium panelen
  • Verticaal of horizontaal te plaatsen

Digitaal geïntegreerde stereoversterker
Geniet van superieure audiokwaliteit uit een compact en stijlvol ontwerp. De Denon PMA-30 vervangt je standaard componentversterker en is voorzien van moderne verbindingen. Luister vanaf je draagbare apparaten naar je favoriete muziek via draadloze Bluetooth-verbinding. Voor een optimale draadloze geluidskwaliteit is de PMA-30 voorzien van Qualcomm apt-X Low Latency-decodering voor geluid van cd-kwaliteit. Het model bevat meerdere digitale ingangen ter ondersteuning van digitale audiobronnen, zoals een settopbox of een analoge stereo-ingang voor analoge legacy-bronnen. De PMA-30 beschikt over een vermogen van 40 Watt per kanaal bij 4 Ohm om zoveel mogelijk soorten speakers te kunnen ondersteunen. Het luxe ontwerp kan dankzij zijn afmetingen zowel horizontaal als verticaal overal worden neergezete. Door de bijpassende DCD-50 cd-speler toe te voegen creëer je een stereosysteem dat perfect in een moderne woonkamer past.

Bekende hifi-componenten op maat zoals in Denon's hoogwaardige NE-serie
We hebben een aantal elektrolytische audiocondensatoren, resistoren en foliecondensatoren toegevoegd die ook worden gebruikt in de NE-serie, een nieuwe generatie bekende hifi-componenten. Deze optimale onderdelen zijn geselecteerd door onze belangrijkste geluidstechnicus na herhaaldelijke testen. Voor een nog verfijndere geluidskwaliteit introduceerden we onderdelen op maat in samenwerking met fabrikanten van elektrolytische condensatoronderdelen.

Volledig digitale verwerking
Aangezien de PMA-30 is voorzien van een klasse-D versterker met digitale ingang, is het mogelijk om tijdens het afspelen van een digitale bron alle verwerking van input naar output te laten plaatsvinden in het digitale domein. Hierdoor is het mogelijk om de invloed van extern geluid en daarmee een probleem met analoge versterkers te beperken en een breed klankbereik met uitstekende transparantie en resolutie te bieden

Krachtig en gedetailleerd geluid
Het geavanceerde versterkergedeelte levert een geweldig geluid vanuit een compacte vormfactor dankzij Denons unieke HiFi-ontwerptechnologieën. Het volledig digitale versterkersysteem biedt superieure geluidskwaliteit in combinatie met een hoge efficiency van 40 W bij 4 Ohm. Dankzij de hoogwaardige meerwegspeakeraansluitingen kun je luidsprekerkabels aansluiten via onbeklede draad, aansluitpennen en banaanstekkers.

Krachtige BTL-configuratie D-klasse versterker
Het versterkercircuit is voorzien van een krachtig ontwerp uit de D-klasse met een output van 40W + 40W (4 Ω) bij gebruik van beide kanalen. Het maakt gebruik van de BTL-configuratie die speakers op krachtige wijze aanstuurt met behulp van twee eindversterkers per kanaal. De PWM-processor, het hart van de D-klasse eindversterker, is voorzien van een hoogwaardig ontwerp met weinig ruis over een brede band. Voor zowel de PWM-processor als het voedingscircuit voor de versterkertrap, maakt Denon gebruik van een hoogwaardige condensator, speciaal op maat gemaakt voor het bedrijf na uitvoerig advies van de geluidstechnici binnen het bedrijf. Dit zorgt voorruimtelijke expressie en een kracht die haaks staat op de compactheid van de PMA-30. Bovendien maakt Denon gebruik van het bekende zuurstofvrije koperdraad (OFC) en mangaan zink kerninductors en hoogwaardige hifi foliecondensatoren voor het low-passfilter-circuit voor superieure geluidskwaliteit.

Master Clock-ontwerp
Dankzij een geavanceerd master clock-ontwerp met digitale audio-interface, biedt de PMA-30 ultra-lage jitter. Door ieder digitaal circuit nauwkeurig te synchroniseren met de hoogwaardige master clock, wordt de meest verfijnde audioweergave met verminderde jitter gerealiseerd.

Ondersteuning voor audio met hoge resolutie
Ontdek de ongelooflijke kwaliteit van audio met hoge resolutie dankzij de PMA-30. Het apparaat kan lossless FLAC- en WAV-bestanden tot 24 bits / 192 kHz via digitale ingangen decoderen. Je muziek klonk nog nooit zo goed.

Bluetooth met aptX Low Latency
Met één druk op de speciale knop op het voorpaneel van de PMA-30 kun je via de snelle en eenvoudige Bluetooth-verbinding je favoriete audiobestanden streamen vanaf je draagbare apparaten. De PMA-30 is, om audio van cd-kwaliteit te kunnen weergeven, uitgerust met de allernieuwste CSR aptX Low Latency-decodering, die zonder problemen met lipsynchronisatie een optimale tijdsynchronisatie biedt als de audio vanaf een videobron wordt afgespeeld.

Hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang
Voor de beste audiokwaliteit is de PMA-30 uitgerust met een apart circuit voor de hoofdtelefoonversterker, dat zich kenmerkt door een high-speed operationele breedbandversterker met ultralage vervorming die is gekoppeld aan een volledig afzonderlijke laatste uitgangstrap. De PMA-30 is, om te kunnen worden gebruikt met een breed scala aan hoofdtelefoontypes, uitgerust met een instelbare regeling van de hoofdtelefoon-impedantie. Om de hoofdtelefoon-impedantie en de gain van de versterker precies op elkaar af te kunnen stemmen zijn er drie instellingen: een lage, gemiddelde en hoge impedantie. De hoofdtelefoonaansluiting heeft een 6,3 mm-connector en is daarmee geschikt voor hoofdtelefoons in het professionele en premiumsegment.

Pure klasse en elegant ontwerp
De Design-serie van Denon valt op door de combinatie van zacht uitziend aluminium, zilverkleurige accenten en een mix van glanzende en matzwarte oppervlakken. Op de frisse OLED-displays zie je in een oogopslag alles wat je moet weten, door middel van pictogrammen en tekst. En de PMA-30 en DCD-50 vallen echt op als ze horizontaal of verticaal worden gebruikt.

Onvervalste hifi in een essentiële stijl
De Design-serie staat voor superieur geluid en maximale stijl. Alleen dankzij Denon's verfijnde digitale technologie en meer dan een eeuw technische audio-expertise, was het mogelijk om al deze prestaties met een compact en werkelijk uniek ontwerp te combineren. Als je naar de Design-serie kijkt, zul je toegeven dat er niets aan ontbreekt en dat deze schoonheid en prestaties in zich verenigt. Luister naar de Design-serie en bereid je voor op een verrassing.

Meer informatie
Fabrikant Denon
Product Serie n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in, RCA in, Sub 1 RCA pre-out
Vermogen 1-50 Watt
Soort versterker Geintegreerde versterker
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan