Denon DCD-50 Zilver

Denon Design Series CD Speler. Echte Hi-Fi voor de hedendaagse lifestyle

€ 449,00
2 a 3 weken
SKU
Denon DCD-50 Zilver

Denon presenteert zijn nieuwe designserie. Authentieke hifi voor de moderne levensstijl. De DCD-50 is de perfecte aanvulling op Denons volledig digitale PMA-50 stereoversterker en beschikt over een diskdrive van hoge kwaliteit waarmee zowel muziek-cd's als data-cd's met MP3- en WMA-tracks kunnen worden afgespeeld.

De DCD-50 is op dezelfde manier vormgegeven als de PMA-50 en heeft een sierlijk, compact chassis dat zowel horizontaal als verticaal kan worden gebruikt.

Het OLED-display met helder beeld beschikt over automatische schermoriëntatie die waarneemt of de DCD-50 horizontaal of verticaal is geplaatst en de weergave daarop afstemt.

De gebruikelijke disklade is vervangen door een handig sleuf invoermechanisme, waardoor horizontale en verticale plaatsing mogelijk is.

Voor optimaal geluid in combinatie met de PMA-50 is de DCD-50 voorzien van een coaxiale digitale audio-uitgang. De meegeleverde digitale coax audiokabel maakt installatie eenvoudig.

Om de DCD-50 te kunnen aansluiten op andere audiocomponenten is deze voorzien van een hoge resolutie 32-bit/192kHz D/A-omzettingssysteem en analoge stereo-uitgangen.

Perfecte match met de PMA-50
De DCD-50 en de PMA-50 digitale geïntegreerde versterker hebben dezelfde superieure vormgeving en afwerking en passen daarom perfect bij elkaar. Het compacte chassis kenmerkt zich door een luxe afwerking met zachte accenten in aluminium mat, heldere zilveren kleurtonen en glossy en matzwarte oppervlakken.

Horizontale of verticale plaatsing
Om ruimte op uw bureau of plank te besparen, kan de DCD-50 ook verticaal naast of boven de PMA-50 worden geplaatst. De vier voetjes kunnen eenvoudig met de hand verwijderd worden, en aan de chassiszijde vindt u vier met dopjes bedekte schroefgaten. U hoeft de dopjes alleen maar te verwijderen en de voetjes in te draaien. Plaats de vier meegeleverde zilverkleurige dopjes vervolgens in de originele schroefgaten aan de onderzijde en u kunt direct aan de slag.

OLED-display met helder beeld en dimmer
Het OLED-display geeft het aantal tracks op de cd en de totale duur weer, het nummer en de duur van de track, de titel van het nummer, de naam van de artiest en de naam van het album (afhankelijk van de cd), en geeft daarnaast pictogrammen weer voor willekeurig afspelen, één track herhalen, alle tracks herhalen en een mappictogram voor data-cd's.

Het display draait automatisch mee met de plaatsingsrichting.De dimfunctie kent drie helderheidsniveaus die door middel van de afstandsbediening kunnen worden afgesteld. Als De DCD-50 is verbonden met de PMA-50, kunt u de helderheid van de displays van beide apparaten gelijktijdig afstellen.

Automatische stand-byoptie
Met het oog op energie- en milieubesparing is het ook mogelijk de automatische stand-byfunctie in te schakelen. De DCD-50 gaat dan automatisch in stand-by nadat hij 30 minuten niet actief is geweest.

Ergonomische afstandsbediening
De meegeleverde afstandsbediening heeft een ergonomische vormgeving en is voorzien van een cursor- en numeriek toetsenbord en speciale functietoetsen, zoals willekeurig afspelen, herhaald afspelen, geprogrammeerd afspelen en info. U kunt de DCD-50 en de PMA-50 beide met dezelfde meegeleverde afstandsbediening bedienen.

Uitgebreide cd-afspeelopties
De DCD-50 speelt muziek-cd's af en kan ook data-cd's afspelen, zoals CD-R- en CD-RW-disks met MP3- en WAV-audiotracks.

Hoge resolutie D/A-omzetting
Om te kunnen worden aangesloten op andere audio-onderdelen die geen digitale coaxiale ingang hebben, beschikt de DCD-50 over een hoogwaardig D/A-omzettingsblok 32-bit/192-kHz D/A-omzetter met een groot dynamisch bereik en zeer lage ruis en vervorming.

Meer informatie
Fabrikant Denon
Product Serie n.v.t.
Afspeelformaten WMA
Afspeelmogelijkheden CD, CD-R, SACD
Aansluitingen Coaxiaal uit, RCA uit
Functies n.v.t.
Kleur Zilver
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan