Definitive Technology SR9040 (Set van 2) - Retourartikel

Definitive Technology Surround Luidsprekers CR9040 (Set van 2). Retourartikel in 100% conditie. Wordt geleverd inclusief alle toebehoren en 5 jaar volledige garantie.

Special Price € 299,00 Regular Price € 598,00
2 a 5 werkdagen
SKU
SR9040-RETOUR

De SR9040 surroundluidspreker is jouw antwoord op uitzonderlijk, overweldigend, ruimtevullend geluid zodat je elk detail van echte home cinema kunt ervaren. Het tweepolig verspreidingspatroon van de speaker biedt omringende surround sound, een enorm dynamisch bereik en geluidskwaliteit met hoge resolutie wat resulteert in volledige geluidsveld-immersie. Tijdloos, minimalistisch design. Dit klinkt als een obsessie.

Krachtig L/R tweepolig verspreidingspatroon van de speaker
Biedt omringende surround sound, een enorm dynamisch bereik en geluidskwaliteit met hoge resolutie wat resulteert in volledige geluidsveld-immersie.

Aluminium dome-tweeters
Kristalzuivere hoge tonen brengen leven in de meest veeleisende audio. Onze tweeters spelen een hogere frequentie dan door het menselijke oor wordt waargenomen, waardoor een authentieke weergave van geluid wordt gecreëerd zoals de artiest deze in de studio of concertzaal voor ogen heeft.

BDSS – Balanced Double Surround System
Verbetert driveruitslag wat resulteert in een geproduceerde basoutput van de geselecteerde driver die doorgaans wordt geassocieerd met een grotere driver, terwijl de verbeterde verspreiding en definitie van de middentoon van een kleinere driver behouden blijft.

Akoestisch transparant rooster
Geniet van de subtiele elegantie van het design van de speaker zonder een speakerrooster te moeten verwijderen om te genieten van natuurlijk, ongekleurd geluid.

Volledig inerte, resonantievrije kast
Maximale robuustheid met strategisch geplaatste versterking verbetert de beeldvorming terwijl de resonantie wordt verminderd, waardoor ons zuiver en krachtig geluid verder wordt versterkt.

Meer informatie
Fabrikant Definitive Technology
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Glanzend
Luidsprekeraansluiting Single wiring
Maximale belastbaarheid 150-249 Watt
Ontwerp Gesloten
Principe 2-weg
Rendement hoog (92-95 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan