Dali Menuet Walnoot (set van 2)

DALI MENUET
De DALI MENUET is een zeer compacte luidspreker met echte audiofiele kwaliteit, die een geweldig geluid biedt uit een kleine behuizing. Een betrouwbare metgezel..

€ 1.098,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Dali Menuet-Walnoot

DALI MENUET
De DALI MENUET is een zeer compacte luidspreker met echte audiofiele kwaliteit, die een geweldig geluid biedt uit een kleine behuizing. Een betrouwbare metgezel..

Geïntegreerde baspoort
Omdat de baspoort in geïntegreerd in het aansluitpaneel biedt de DALI MENUET de briljante optie om hem tegen of vlakbij een muur de plaatsen.

Kastontwerp
De compacte bouw van de behuizing van de DALI MENUET optimaliseert het inwendige volume, en de ronde vormen creëren een perfecte afwerking.

DOME TWEETER
Ondanks zijn compacte afmeting is de DALI MENUET voorzien van een oversized dome tweeter, die een perfect samenspel met de woofer creëert.

WOOFER
De efficiënte woofer is voorzien van een extra sterke magneet, die de woofer tot enorme klankprestaties in staat stelt.

PRODUCT DETAILS
Met veel plezier introduceren we de DALI MENUET - een kleine maar krachtige luidspreker die veel muzikaliteit laat horen en nieuwe standaarden zet voor de klank en de prestaties van een compacte luidspreker.

Als concept is de DALI MENUET een compacte basreflex luidspreker met een afmeting van slechts 25 x 15 x 23 centimeter. En hoewel hij slechts gebaseerd is op een woofer van 11,5 centimeter en een 28 millimeter soft dome tweeter slaagt hij met vlag en wimpel. Luister naar deze briljante piepkleine luidsprekers en je zult meer dan genoeg schoon en onvervormd laag, een open en dynamisch middengebied en heldere, gedetailleerde hoge tonen horen.

Ook optimaal te presteren moet de DALI MENUET op een boekenplank geplaatst worden, of tegen de muur met de optionele muurbeugel. Met twee schroefgaten op de achterkant van de behuizing is hij voorbereid op een probleemloze montage van de muurbeugel. De beugel is zo ontworpen dat een optimale afstand tussen de muur en de basreflex-poort ontstaat.

Het nette en strakke ontwerp maakt het heel eenvoudig om de MENUET waar dan ook in huis te plaatsen. Je kunt ze echter ook combineren met andere luidsprekers in de veelgeprezen RUBICON serie, voor een hoogwaardig stereo- of surround-systeem. Wat je ook kiest, je zult iets bijzonders meemaken.

Meer informatie
Fabrikant Dali
Product Serie Dali - Menuet
Kleur Walnoot
Afwerking Mat
Luidsprekeraansluiting Single wiring
Maximale belastbaarheid 100-149 Watt
Ontwerp Bassreflex
Principe 2-weg
Rendement laag (84-87 dB)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan