Cambridge Audio One Zwart

CD’s en computers tot online streaming-services en DAB-radio.

€ 499,00
2 a 5 werkdagen
SKU
Cambridge Audio One-Zwart

Cambridge Audio One – All in One Muziek Systeem

CD’s en computers tot online streaming-services en DAB-radio.

We luisteren allemaal naar muziek via uiteenlopende bronnen, variërend van cd’s en computers tot online streaming-services en DAB-radio. Maar om al deze verschillende muziekbronnen met echte hifi-kwaliteit af te kunnen spelen, moeten er ook allerlei apparaten worden aangesloten die allemaal iets anders doen – een cd-speler, een DAC, een radio, een versterker enzovoort… Met de Cambridge Audio One heb je al deze ‘kisten’ niet meer nodig – het is een compact, alles-in-één-muzieksysteem met echte hifi-kwaliteit.

De One kan muziek afspelen van veel verschillende bronnen. Hij speelt cd’s af en is voorzien van heel veel analoge en digitale ingangen, zoals RCA, USB, S/P DIF en coaxiaal. Ook heeft hij een uitstekende Bluetoothverbinding om te streamen vanaf smartphones en tablets.

De One beschikt bovendien over een geïntegreerde DAB+/FM-tuner, zodat je toegang krijgt tot al je favoriete radiozenders. Verder heeft de One een uitstekende geïntegreerde versterker: sluit een paar luidsprekers aan en je hebt een volledig hifi-systeem!

Meer informatie
Fabrikant Cambridge Audio
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Aansluitingen Coaxiaal in, Hoofdtelefoon, Optisch in, RCA in, USB A in, USB B in
Vermogen 1-50 Watt
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan