Cambridge BT100 Zilver

Met de BT100 kun je draadloos genieten van de muziek op een Bluetooth-apparaat, met eenvoudige navigatie en volledige controle vanuit je eigen luie stoel.

€ 99,00
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis
Nog 1 beschikbaar
SKU
Cambridge Audio BT100

Streamen van uw iPhone, smartphone, iPad, tablet, laptop of ander apparaat dat naar uw HiFi
Het muziekaanbod via mobiele telefonie of laptop is praktisch onbegrensd. Het kan van iTunes komen of via de meer dan 20.000 Internet radiostations of van muziekdiensten als Spotify en Last FM. En dat is allemaal binnen te halen via een iPhone, iPad, Blackberry, mobieltje, tablet of laptop. Je hebt wel beperkingen: het klinkt matig en je hebt een snoertje nodig met zo’n 3,5 mm plugje en je moet dicht bij je HiFi installatie blijven om van programma te wisselen. De klankkwaliteit wordt ernstig beperkt door de matige kwaliteit van de DAC (digitaal/analoog-omzetter in je pc want die is zelden optimaal voor muziekweergave. Sluit de BT100 aan op een ondersteund Cambridge Audioproduct (Stream Magic 6, NP30, DacMagic Plus) zodat je snel een Bluetooth-apparaat kunt ‘paren’ (linken) en via een echt hifi-systeem kunt genieten van alle content die erop staat. Vanuit je stoel kun je draadloos alle muziek binnenhalen zonder de noodzaak om naar je iPod dock te spurten, die altijd ver uit de buurt staat, toch? En dat niet alleen: dankzij de hoogwaardige overbemonstering techniek van de Stream Magic 6 en DacMagic Plus wordt de geluidskwaliteit opvallend verbeterd. Reken dat je daar plezier van hebt! Omdat we streven naar de allerbeste geluidskwaliteit voor muziek is de BT100 ook aptX compatibel. aptX is minder gecomprimeerd dan het standaard Bluetooth signaal en levert muziek van bijna CD-kwaliteit (aptX compatible voorziening benodigd).

Muziek
Met de BT100 kun je draadloos genieten van de muziek op een Bluetooth-apparaat, met eenvoudige navigatie en volledige controle vanuit je eigen luie stoel.

Apps en video audio
De BT100 is niet alleen geschikt voor muziek. Als je apps gebruikt, video’s bekijkt of tv kijkt via een apparaat met Bluetooth kunnen de ingebouwde speakers je beleving behoorlijk verpesten. Je kunt je apparaat aansluiten op de BT100 en erg eenvoudig genieten van kwaliteitsgeluid via je hifi-systeem.

aptX compatible
Standaard Bluetooth wordt doorgegeven in standaard Bluetooth CODEC (SBS). Dat levert beperkingen in de geluidswaliteit op, met name in de hoogweergave. Maar het aanbod Bluetooth aptX CODEC groeit met de dag. De aptX standaard staat garant voor een fantastisch geluid inclusief grote detaillering.

Maximale vrijheid
De BT100 ontvangt het Bluetooth-signaal over een afstand van ongeveer 10 meter, wat meestal genoeg is voor een gemiddelde huiskamer.

ATF2 overbemonstering
De BT100 wordt ondersteund door de Stream Magic 6, NP30 en DacMagic Plus die alle zijn uitgerust met hoogwaardige Wolfson DACs (digitaal/analoogomzetters). De Stream Magic 6 en DacMagic Plus voorzien ook nog eens in onze zelfontwikkelde tweede generatie adaptieve tijdfiltering (ATF2). ATF2 is ontwikkeld in samenwerking met Anagram Technologies in Zwitserland en voorziet zelfdenkend in het verwerken van audio tot 24 bit/384 kHz en zorgt daarmee voor een onovertroffen geluidskwaliteit

  • Praktisch onbeperkt muziekaanbod: Alle muziek die je via Bluetooth binnenhaalt en doorgeeft aan de Stream Magic 6, DacMagic Plus of NP30. Onovertroffen voor het verwerken van opgeslagen muziek of via het praktisch onbegrensde aanbod van internetradio, Spotify of Last FM etc.
  • Fantastisch gebruiksgemak: Je kunt gemakkelijk muziek opzoeken en afspelen vanaf een apparaat met Bluetooth, gewoon vanuit je luie stoel.
  • Overbemonstering van audio: De toegepaste overbemonstering in onze Stream Magic 6 en DacMagic Plus zorgt ervoor dat alle muziek die via de BT100 wordt verwerkt aanmerkelijk in geluidskwaliteit verbetert.
  • Topkwaliteit via aptX: Wie Bluetooth heeft met een aptXvoorziening krijgt via de BT100 muziek in bijna CD-kwaliteit binnen. En de BT100 heeft zelf in de gaten of aptX wordt aangeboden.
  • Groot gebruiksgemak: Je sluit de BT 100 in een zucht aan op de USB-poort van de Stream Magic 6, DacMagic Plus of NP30. Klaar is Kees. Geen gedoe met Wi-fi, configuratie of wachtwoorden. En dat niet alleen: het werkt niet slechts met Apple maar met alle Bluetooth waarvandaan ook!
  • Geen netsnoer erbij: De BT-100 betrekt zijn voedingsspanning via de USB aansluiting.
  • Meer dan muziek: Naast muziekweergave kan de BT100 ook worden ingezet voor het geluid bij video en TV en het toepassen van apps via de HiFi installatie.
Meer informatie
Fabrikant Cambridge Audio
Product Serie n.v.t.
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan