Bowers & Wilkins PX Space Grey

PX combineert het beste geluid in zijn klasse met geoptimaliseerde noise-cancelling, een batterijduur van 22 uur en intelligente bedieningsknoppen die op een natuurlijke manier reageren op uw gedrag.

€ 399,00
1 a 3 werkdagen
SKU
Bowers & Wilkins PX-Space-Grey

Deze hoofdtelefoon biedt al het gemak dat u als muziekliefhebber van een moderne en hoogwaardige hoofdtelefoon mag verwachten. Deze stijlvolle B&W hoofdtelefoon past zich aan de omgeving en de gebruiker aan, biedt perfect geluid en kan dankzij zijn sterke oplaadbare accu voor maar liefst 22 uur muzikaal genot zorgen.

Kristal helder hoog en mooie diepe bassen
Met z’n stijlvolle, robuuste uiterlijk en z’n slimme technieken is de PX zijn tijd ver vooruit. U ervaart een prachtig geluid dankzij de luxe driver die (net als in het topmodel B&W hoofdtelefoon, de P9 Signature) onder een hoek in de resonantiearme behuizing is geplaatst voor een echt diep stereobeeld, kristalheldere hoge tonen, een open middengebied en diepe bassen.

Draadloos streamen met APTx HD Bluetooth 4.1
En ook draadloos naar muziek luisteren klonk nooit zo goed, dankzij APTx HD Bluetooth 4.1, dat ook 24-bits draadloze streaming naar de B&W PX ondersteunt. Urenlang moeiteloos luisteren met behoud van comfort garandeert de PX dankzij z'n luxe lederen oorkussens met memory foam dat zich perfect aan de vorm van uw oren aanpast.

Automatisch uit en automatisch weer aan
De bediening van PX is geheel intuïtief dankzij de ingebouwde sensoren die reageren op de natuurlijke manier waarop u een hoofdtelefoon gebruikt. Zet 'm op en hij gaat aan. Zet 'm af en hij keert terug naar de stand-bymodus. Til een oorkap op om te praten of hang 'm om uw hals en PX onderbreekt de muziek en speelt weer verder wanneer u er klaar voor bent. PX lijkt wel een verlengstuk van uzelf en anticipeert altijd perfect op uw wensen.

Noise Cancelling
Weg met alle afleiding, voel meer muziek. Het actieve noise-cancelling signaal van PX is uiterst verfijnd en blokkeert alle omgevingsgeluiden zonder gevolgen voor uw luisterervaring. Met de drie omgevingsfilters (Vliegtuig, Stad en Kantoor) levert PX altijd een optimale isolatie, waar u ook bent.

PX app
PX app is een slimme app en maakt deze hoofdtelefoon helemaal van deze tijd. De Bowers & Wilkins PX heeft een eigen app die gratis beschikbaar is voor Android en iOS. Stel eenvoudig de omgeving in voor perfecte noise cancelling, bepaal zelf hoe goed u nabije gesprekken wilt volgen en blijf op de hoogte van firmware updates van uw B&W PX hoofdtelefoon.

Meer informatie
Fabrikant Bowers & Wilkins
Product Serie Bowers & Wilkins - Headphones
Kleur Zwart
Afwerking Mat
Functies Bluetooth
Noisecancelling Ja
Soort Over-ear
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan