Bowers & Wilkins MT60D Wit

Zoekt u een compromisloos home theater systeem dat moeiteloos geïntegreerd kan worden in elk interieur, maak dan kennis met het MT-60D home cinema systeem. Het pakket bestaat uit vijf M-1 luidsprekers en de zeer indrukwekkende PV1D subwoofer. 

€ 2.499,00
1 a 2 weken
SKU
Bowers & Wilkins MT60D-Wit

Hollywood bij u thuis.
Zoekt u een compromisloos home theater systeem dat moeiteloos geïntegreerd kan worden in elk interieur, maak dan kennis met het MT-60D home cinema systeem. Het pakket bestaat uit vijf M-1 luidsprekers en de zeer indrukwekkende PV1D subwoofer. De kracht, contole en soeplesse van dit systeem staan garant voor de ultieme filmbeleving.

 

All-round prestaties.
De PV1D biedt veel meer dan de gemiddelde subwoofer. Behalve de inherente sterkte van de bolvormige constructie en de tegenover elkaar opgestelde eenheden maakt het digitale platform hem extreem flexibel. Deze subwoofer vormt het hart van het MT-60D systeem, maar kan ook worden toegepast met grotere luidsprekers in talloze home theater systemen, of deel uitmaken van een stereopaar in een 2.1 muzieksysteem. Een OLED display en aanraak toetsen geven gemakkelijk toegang tot een aantal voorinstellingen en afstel opties, terwijl een speciale versie van de SubApp™ PC software nog meer bijzondere setup mogelijkheden biedt.

 

Algehele controle.
Dankzij het nieuwe digitale platform levert de PV1D een sneller en dieper laag. Met een reeks EQ opties en voorkeurinstellingen, makkelijk te bedienen via het OLED display, is afstemming op uw luisterruimte en smaak buitengewoon eenvoudig.

 

De som der delen.
Vanaf het begin is de M-1  ontworpen als een eenheid. De perfecte samenwerking tussen de M-1 luidspreker en de PV1D maakt dit het ultime home cinema systeem. Na een volledige herziening van de technologie, nieuw ontwikkelde eenheden, handgemaakte wisselfilter en de solide behuizing klinkt de M-1 beter dan ooit. De spreiding is verbeterd, het stereobeeld is uiterst nauwkeurig en de prestaties zijn indrukwekkend.

 

Eindeloze veelzijdigheid.
Dankzij de veelzijdigheid van de M-1 past deze in elke omgeving. De luidspreker kan gebruikt worden als boekenplank model of gemonteerd worden op de speciaal ontwikkelde stand.  Met de bijgeleverde wall bracket kan de M-1 eenvoudig worden gemonteerd aan de wand- of plafond.  In een home cinema opstelling kan de M-1 horizontaal worden gekanteld voor gebruik als centerkanaal. Leverbaar in mat wit of mat zwart.

Meer informatie
Fabrikant Bowers & Wilkins
Product Serie Bowers & Wilkins - Mini Theatre
Kleur Wit
Afwerking Mat
Aantal luidsprekers 5.1
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan