Bowers & Wilkins CCM Marine 6 (Set van 2)

De Marine 6 is een tweeweg luidspreker met een tweeter van 25 mm (1 inch) en een polypropyleen driver voor de bas- en middentonen van 150 mm (6 inch). De IP66 classificatie garandeert dat de luidsprekers na installatie ongelofelijk robuust zijn. Deze compacte luidspreker uit de Marine serie heeft een inbouwdiepte van 88mm (3.5 inch) en een uitsparing van 200 mm (7,8 inch).

€ 550,00
1 a 2 weken
SKU
Bowers & Wilkins CCM Marine 6 (Set van 2)

De kleinere van de twee luidsprekers uit de Marine Series van Bowers & Wilkins, de Marine 6, heeft een tweeter van 25 mm (1 inch) en een polypropyleen driver voor de bas- en middentonen van 150 mm (6 inch), wat een loepzuiver geluid oplevert onder de zwaarste omstandigheden.

De luidspreker heeft een IP66 classificatie, wat betekent dat hij geschikt is voor gebruik op zee en bestand is tegen extreme temperaturen, een zoute atmosfeer en afspuiten met een waterslang. Het metalen rooster en de bevestigingsmaterialen zijn van zeewatervast roestvrij staal. Het frame van de driver is gemaakt van niet-corrosief, rigide polymeer, terwijl de dome van de tweeter is voorzien van een steun aan de achterkant om permanente vervorming tijdens het schoonspuiten te voorkomen.

Deze robuustheid betekent dat de Marine 6 ook een geweldig geluid kan produceren onder verschillende zware omstandigheden, vooral wanneer er kleinere afmetingen nodig zijn.

  • Omschrijving: 2-weg systeem
  • Drive Units: 1x Ø25mm (1 in) soft dome tweeter; 1x Ø150mm (6 in) polypropylene; cone bass/midrange
  • Frequency range (-6dB): 55Hz – 30kHz
  • Aanbevolen Vermogen: 20W – 80W
  • Sensitivity: 89dB (2.83V, 1m)
  • Nominal Impedance: 8Ω
  • Pre-mount Kit: PMK C6
  • Back Box: BB C6 (niet geschikt voor maritieme toepassingen)
Meer informatie
Fabrikant Bowers & Wilkins
Product Serie Bowers & Wilkins - Outdoor & Marine
Kleur Wit
Afwerking n.v.t.
Plaatsing Plafond (In-ceiling)
Vorm Rond
Speaker maat 6 inch (150 mm)
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan