Bowers & Wilkins AM-1 Wit (Set van 2)

De weerbestendige AM-1, de meest robuuste luidspreker die Bowers & Wilkins ooit gemaakt heeft, is ontworpen om overal geweldige geluidskwaliteit te leveren.

€ 599,00
1 a 3 werkdagen
SKU
Bowers & Wilkins AM-1 (Set van 2)-Wit

De AM-1 Architectural Monitor levert een unieke combinatie op van hoogkwalitatief geluid en ultieme flexibiliteit. Veelzijdige weersbestendige monitors produceren vaak minder goed geluid. Zo niet de strakke, opwindende, krachtige AM-1: deze biedt de kenmerkende geluidskwaliteit van de luidsprekers van Bowers & Wilkins.


Het tweeweg-ontwerp van de AM-1 heeft een omgekeerde driver-unit waarbij een aluminium dome tweeter van 25 mm onder een glasvezel bass/midrange driver gemonteerd is in plaats van erboven. Hierdoor wordt het geluid optimaal verspreid als de speaker hoog aan de wand gemonteerd is. De weergave van de lage tonen wordt versterkt door een aan de achterzijde gemonteerde ABR. Dankzij deze ABR in plaats van een gewone bassreflexpoort is de bassrespons van de AM-1 uitzonderlijk voor een speaker van dit formaat. Bovendien is de behuizing van de AM-1 zo onder alle omstandigheden weerbestendig. Deze combinatie van geavanceerde driver-units, unieke configuratie en klassiek eenvoudige crossover-componenten leidt tot een al even muzikale als flexibele luidspreker.


De AM-1 is speciaal ontworpen en daarom eenvoudig te installeren en buitengewoon flexibel. Hij kan horizontaal of verticaal geplaatst worden. Met een grill van roestbestendig aluminium en een rigide behuizing van glasgevulde kunststof is de AM-1 bestand tegen extreme blootstelling aan stof, vocht en UV-straling. Hoewel hij duidelijk bijzonder geschikt is voor gebruik buiten, kan de AM-1 ook uitstekend in gezamenlijke binnenruimtes worden geplaatst dankzij zijn discrete ontwerp en indrukwekkende prestaties.

 

 • Technische kenmerken: Nautilus™ buisbelaste aluminium dome tweeter. ; Glasvezel conus voor lage tonen/middenbereik; Auxiliary Bass Radiator (ABR)
 • Beschrijving: Tweeweg systeem met Auxiliary Bass Radiator (ABR)
 • Driver-units: 1x ø25 mm (1 in) aluminium dome hoge frequentie; 1x ø 130 mm (5 in) glasvezel conus voor lage tonen/middenbereik
 • Frequentiebereik: -6dB bij 46Hz en 50kHz (aan de wand geïnstalleerd)
 • Frequentierespons: 51Hz - 22kHz op de referentieas (aan de wand geïnstalleerd)
 • Gevoeligheid: 86dB (2,83V, 1m)
 • Totale harmonische vervorming: <1% 200Hz - 20kHz (86dB, 1m)
 • Nominale impedantie: 8Ω (5,2Ω min)
 • Aanbevolen versterkervermogen: 20W - 100W bij 8Ω
 • Afmetingen (inclusief wandbeugel): Hoogte: 310mm (12.25 in); Breedte: 180mm (7 in); Diepte: 210mm (8.25 in)
 • Nettogewicht: 4kg
Meer informatie
Fabrikant Bowers & Wilkins
Product Serie Bowers & Wilkins - Outdoor & Marine
Kleur Wit
Afwerking Mat
Luidsprekeraansluiting n.v.t.
Maximale belastbaarheid 50-99 Watt
Ontwerp n.v.t.
Principe n.v.t.
Rendement n.v.t.
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan